Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ένα Όνειρο μια Ευχή»: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

  03/10/2019 16:23
«Ένα Όνειρο μια Ευχή»: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

«Ένα Όνειρο μια Ευχή»: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

  03/10/2019 16:23
Πριν λίγες μέρες, στο Evgenios Hills Event Venue στην Πάφο, πολλά όνειρα και ευχές παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις, έγιναν πραγματικότητα, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την στήριξη του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».
 
 
Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν τα ινστιτούτα αισθητικής Christiana Panayiotou Beauty and Makeup και η Κλινική Perfect Smile Karamani Dental Clinic.

Τον στόχο των διοργανωτών στήριξαν εκλεκτοί καλεσμένοι, καθώς και πληθώρα κόσμου που πίστεψε στο έργο της κυρίας Χριστιάνας Παναγιώτου και της Δρ. Αφρούλας Καραμανή. Στο τέλος της συγκινητικής βραδιάς το πόσο που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων.

Από την «ονειρική» εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Η γνωστή και αγαπητή στο κοινό Σοφία Βόσσου ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με επιτυχίες νέες και παλιές ενώ θύμισε σε όλους πως μια γκρίζα καθημερινότητα χρειάζεται νότες πίστης και επιμονής.
Το event στήριξαν οι: Hell Energy Drink, Yavor Djenkov, Flambouayia Events, Bols Amsterdam, Melios Sound & Light Systems, Dj Themis Constantinou, Vouni Panayia Winery, Xixo Soft Drinks and Ice Tea, Droushia Heights Hotel και Cal Creative Communication.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας