Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο μεγάλος νικητής της Stella Artois στο Βέλγιο για μια αξέχαστη εμπειρία

  02/10/2019 14:28
Ο μεγάλος νικητής της Stella Artois στο Βέλγιο για μια αξέχαστη εμπειρία

Ο μεγάλος νικητής της Stella Artois στο Βέλγιο για μια αξέχαστη εμπειρία

  02/10/2019 14:28
 
Το Φθινόπωρο βρήκε τον μεγάλο νικητή της Stella Artois να ταξιδεύει στο μαγευτικό Βέλγιο, μαθαίνοντας τα μυστικά και τη μαγεία που κρύβει μέσα της μια Stella Artois.
 
 
Μετά από τον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό της Stella Artois, Worth Savouring, o μεγάλος νικητής που αναδείχθηκε ο Άριστος Θρασυβούλου και ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι στο Βέλγιο, ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει το δώρο του. O μεγάλος τυχερός βρέθηκε στο Βέλγιο με ένα αγαπημένο του πρόσωπο και έζησε την πραγματικά μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία Stella Artois από κοντά. Εκεί έζησαν μια αποκλειστική ξενάγηση στο ζυθοποιείο της Stella Artois και εκπαιδεύτηκαν στο Draught Master program όπου και καταρτίστηκαν στην τέλεια διαδικασία σερβιρίσματος της μπύρας, στο «9 step perfect serve ritual» της Stella Artois. Μαζί τους στο ξεχωριστό αυτό ταξίδι βρέθηκαν η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Senaga Trading Έλενα Χαραλάμπους και ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Ματθαίος Νικολάου.
 
Η Stella Artois, η συνταγή της οποίας κρατά εδώ και 600 χρόνια, κάθε στιγμή γεμίζει τα ποτήρια μας με στιγμές και εμπειρίες, προσφέροντάς μας πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό, που αξίζει να απολαύσουμε. Φέτος, με το μήνυμα ‘Worth Savoring’ ήρθε κοντά μας για να μας θυμίσει να δημιουργούμε αναμνήσεις μέσα από μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας και ό,τι κι αν κάνουμε, να μην ξεχνάμε να το ζούμε με αυτούς που αγαπάμε.
 
Τη Stella Artois φέρνει κοντά μας ο επίσημος διανομέας Senaga Trading Ltd.
 
www.senagatrading.com
https://www.facebook.com/SenagaTradingLtd/
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας