Όσα έγιναν στην παρουσίαση προγράμματος Alpha Κύπρου

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Νέου Προγράμματος του ALPHA Κύπρου, για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στη Λευκωσία.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το ίδιο το πρόγραμμα του σταθμού, ενώ η εκδήλωση έγινε παρουσία μετόχων, διαφημιστών και διαφημιζομένων, πελατών, ηθοποιών, δημοσιογράφων και παρουσιαστών που απόλαυσαν μία ξεχωριστή βραδιά, παρέα με τη Μελίνα Ασλανίδου.
 
 
Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του καναλιού παρέμεινε προσηλωμένο στο τρίπτυχο: αξιόπιστη Ενημέρωση, ποιοτική Ψυχαγωγία και δυνατή Μυθοπλασία. Με αναβαθμισμένο περιεχόμενο και νέες εκπομπές, πρόσωπα και θέματα, το Τμήμα Ενημέρωσης, υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Ειδήσεων, κ. Γιώργου Κασκάνη, παραμένει προσηλωμένο στην αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση.
 
Η ειδησεογραφία του ALPHA αρχίζει από νωρίς το πρωί με την ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ και τους δημοσιογράφους Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και Στέλλα Στυλιανού, συνεχίζει με την ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και τον Ανδρέα Κημήτρη, σφραγίζοντας καθημερινά την ειδησεογραφία με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ALPHA NEWS και παρουσιάστρια την Αιμιλία Κενεβέζου.
Ηχηρή νότα δίνει και η εκπομπή-ντοκιμαντέρ 24 ΩΡΕΣ, με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου να αποκαλύπτει συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες για δεύτερη σεζόν.
 
Αφουγκραζόμενος διαρκώς τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού, ο ALPHA εμπλούτισε την Ψυχαγωγία με ολοκαίνουργιες τοπικές και ελληνικές παραγωγές, καθώς και formats διεθνών προδιαγραφών! Απόδειξη, το πολυβραβευμένο σόου της Warner Brothers, SOUNDTRACK OF LOVE, το οποίο συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες ζωής και αγάπης -μέσα από τραγούδια-αφιερώσεις, με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, καθώς και το ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW με τον XXL Λούη Πατσαλίδη.
 
Με τα απογεύματα να γίνονται ένα με την πιο γλυκιά παρέα, η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ συνεχίζει να κερδίζει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, ενώ η Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει με τον ανανεωμένο κύκλο της εκπομπής ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ και το πιο δυνατό χαρτί, που δεν είναι άλλο από την κυπριακή παράδοση.
 
Κι επειδή το κανάλι θέλει να ανοίγει και την όρεξη των τηλεθεατών του, καλωσόρισε στην οικογένεια του και την Αθηνά Λοϊζίδου με τη μαγειρική εκπομπή ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ!
 
Η Μυθοπλασία στον ALPHA φέρει τη σφραγίδα της καινοτομίας, καθώς και της ποιότητας περιεχομένου, λανσάροντας φέτος πέντε νέες σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό.
 
Το νέο ερωτικό θρίλερ 8 ΛΕΞΕΙΣ, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, έκανε αρχή, δίνοντας σειρά στη δραματική σειρά ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και στο ομότιλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη.
 
Για δεύτερη σεζόν συνεχίζει η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, που κέρδισε τους τηλεθεατές σε Κύπρο και Ελλάδα.
 
Ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα προσδίδει και η αγαπημένη κωμική σειρά Η ΦΑΜΙΛΙΑ που επέστρεψε με την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα σε μόνιμο ρόλο.
 
Στο πρόγραμμα συνεχίζει για δεύτερη σεζόν επίσης, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά ΚΑΡΜΑ της Χριστιάνας Αρτεμίου, που ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο κύκλο επεισοδίων της, βασισμένο και πάλι σε αληθινά εγκλήματα που σόκαραν την Κύπρο.
 
Με ανατροπές και προσθήκες νέων προσώπων συνεχίζουν να προσφέρουν άφθονο γέλιο οι σειρές ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, ενώ έρχονται και οι ολοκαίνουργιες σειρές ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ και ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ, που θα εξιτάρουν κι άλλο τη φαντασία με τα σενάριά τους, αλλά και το ταλαντούχο και καταξιωμένο καστ ηθοποιών τους!
 
Σημαντική, βεβαίως, ήταν και η παρουσία των μελών του Δ.Σ. του ALPHA Κύπρου, με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Παπαέλληνα να δηλώνει ιδιαίτερα περήφανος που βλέπει το όραμά του να παίρνει σάρκα και οστά, αφού ο ALPHA εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή στο χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι: «Με χαρά διαπιστώνουμε, καθημερινά, ότι και οι Ειδήσεις του σταθμού, από πλευράς περιεχομένου και προσέγγισης, βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, κι αυτό επιβεβαιώνεται και από τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά τηλεθέασης!»
 
 
Από πλευράς του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γιώργος Θεοδότου, αναφερόμενος στην εντυπωσιακή πορεία του ALPHA Κύπρου, υπογράμμισε ότι: «Συνεχίζουμε δυναμικά να εμπιστευόμαστε τη Διευθυντική Ομάδα του ALPHA, αφού και φέτος κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της, καθιστώντας το κανάλι ως ένα από τους πιο σημαντικούς και αξιόλογους ΠΑΙΚΤΕΣ στη μεγάλη “αρένα” των ΜΕΣΩΝ...».
 
 
 
Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου, κ. Πέτρος Πέτρου, τόνισε ότι το νέο πρόγραμμα είναι πιο αναβαθμισμένο και ανταγωνιστικό, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι: «Το 70% του προγράμματος του ALPHA Κύπρου, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είναι προϊόν δικής μας παραγωγής... ενώ εφαλτήριο για το σχεδιασμό του Νέου Προγράμματος αποτελεί σίγουρα η αδιαμφισβήτητη επιτυχία της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε!». Λίγο πριν από την παρουσίαση του Νέου Προγράμματος και το υπόλοιπο μέρος της βραδιάς, ευχαρίστησε τόσο το Δ.Σ. όσο και τους καλεσμένους που τίμησαν τον ALPHA με την παρουσία τους!
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega