Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στην παρουσίαση προγράμματος του Omega

  24/09/2019 14:35
Στην παρουσίαση προγράμματος του Omega

Στην παρουσίαση προγράμματος του Omega

  24/09/2019 14:35
 
 
Τo OMEGA channel πραγματοποίησε την παρουσίαση νέου προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2019 – 2020, το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, στο Party City, στην παρουσία εκπροσώπων του διαφημιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.
 
Μια εξαίρετη βραδιά που ακτινοβολούσε φρεσκάδα και ανανέωση, καθρέφτιζε το ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού, σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Το OMEGA channel για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να συνεχίσει να στέκεται επάξια ως βασικός πυλώνας ενημέρωσης των τηλεθεατών. Πάντα στο πλευρό του πολίτη, το OMEGA, σας ενημερώνει αλλά κυρίως σας δίνει τον λόγο να εκφράσετε τη δική σας άποψη, μέσα από τα δικά σας μάτια.
 
 
Μεγάλο μέρος του νέου προγράμματος καταλαμβάνει η ψυχαγωγία, με κορυφαία reality shows, ψυχαγωγικά μακγαζίνο, σειρές, ταξιδιωτικές εκπομπές και επιλεγμένες ταινίες.
 
Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα να δεις», Μαρία Ιωάννου, η οποία υποδέχθηκε τους καλεσμένους και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Εκτελεστικό Πρόεδρο του καναλιού, κ. Σωκράτη Χάσικο.  
Ο κ. Χάσικος τόνισε τον σεβασμό που χαρακτηρίζει το κανάλι απέναντι στους θεσμούς και τους τηλεθεατές και τα όσα κατάφερε να επιτύχει στον ένα χρόνο λειτουργίας του. Έμφαση έδωσε και στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το OMEGA, παραπέμποντας στο κεντρικό δελτίο, το οποίο βρίσκεται σχεδόν πάντοτε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

 
 
 
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Χάσικος ανανέωσε την υπόσχεση του στο τηλεοπτικό κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα’ θελα κλείνοντας να επαναβεβαιώσω την υπόσχεση για σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή, με την εγγύηση των μετόχων του OMEGA Channel για ανεξαρτησία και ελευθερία λόγου, μακράν συμφερόντων, κομματικών, επιχειρηματικών ή άλλων ημεδαπών ή ξένων κεφαλαίων μέσα από μετόχους μαϊμού.»
 
Τη σκυτάλη έλαβε ο Γενικός Διευθυντής του OMEGA, Γιώργος Τσαλακός, ο οποίος αναφέρθηκε στην άμεση καθιέρωση του OMEGA ως δυνατό μπραντ στην τηλεοπτική αγορά της Κύπρου, σε διάστημα ενός χρόνου, ενώ έβαλε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, επισημαίνοντας ότι οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Αναλυτικότερα για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο κ. Τσαλακός το χαρακτήρισε πλούσιο, αφού όπως εξήγησε φέρει τις υπογραφές πολλών αστέρων, καθώς πέραν από τις παραγωγές του καναλιού, υπάρχουν οι συνεργασίες με τα Ελλαδικά κανάλια STAR και OPEN.
 
 
 
Ιδιαίτερο βάρος στην ομιλία του ο κ. Τσαλακός, έδωσε στον τομέα της ενημέρωσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η φιλοσοφία μας στον τομέα αυτό στηρίζεται στις διαχρονικές δημοσιογραφικές αξίες. Καθαρές ειδήσεις χωρίς κραυγές και προκαταλήψεις. Στην εποχή των κατασκευασμένων ειδήσεων, των fakenews εμείς προτάσσουμε τα γεγονότα πρώτα και τα ερμηνεύουμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια. '
 
Έχει σημασία για την ποιότητα της δημοκρατίας οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι θεσμικά και αξιόπιστα χωρίς πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ίσες αποστάσεις από όλους, όλες οι απόψεις για ένα θέμα, ακεραιότητα και τόλμη στην αξιολόγηση, καθαρότητα στην παρουσίαση των γεγονότων και διαχωρισμός της είδησης από το σχόλιο.»

Κλείνοντας ο κ. Τσαλακός, ευχήθηκε καλή τηλεοπτική χρονιά σε όλους.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας