Τα red carpet looks που ξεχώρισαν την πρώτη μέρα του #VeniceFilmFestival2019

 

Χρυσός Λέοντας στον Pedro Almodovar για το σύνολο της τιτανοτεράστιας καριέρας του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου ξεκίνησε το 76ο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου έκανε πρεμιέρα και η ταινία "La Vérité" του Hirokazu Koreeda, που διαγωνίζεται για το Χρυσό Λέοντα με πρωταγωνίστριες τις Juliette Binoche και Catherine Deneuve.

Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε με το πρώτο κόκκινο χαλί από το οποίο δεν έλειψαν οι συντελεστές της ταινίας, αρκετοί ακόμη δημιουργοί, μοντέλα και διασημότητες.

Ωστόσο στυλιστικά την πιο αναπάντεχη εμφάνιση έκανε η Γαλλίδα ντίβα.
 
Η 75χρονη Catherine Deneuve περπάτησε στο red carpet με ένα σύνολο του σχεδιαστή Jean Paul Gaultier. Το αμάνικο φουσκωτό τζάκετ σε έντονο κόκκινο χρώμα με τα φτερά, ξεχώριζε για τους υπερμεγέθεις γιακάδες του, ενώ άφηνε εκτεθειμένη την πλάτη της και αποκάλυπτε το τατουάζ της Ντενέβ.

To φεστιβάλ μόλις ξεκίνησε και οι αφίξεις διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί θα απασχολήσουν αρκετά τις επόμενες μέρες.

Σε αυτή την 76η διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, 21 ταινίες θα κριθούν από μια επιτροπή της οποίας θα προεδρεύσει η Αργεντινή Λουκρέσια Μαρτέλ. Οι ταινίες αποτελούν σε μεγάλο βαθμό παραγωγές του Χόλιγουντ, επιβεβαιώνοντας την ιστορία αγάπης μεταξύ της Βενετίας και των ΗΠΑ.

 

O Brad Pitt πηγαίνει στο Φεστιβάλ Βενετίας με ένα t-shirt κι ένα μαύρο παντελόνι. Στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας ο Brad έκανε πάλι το θαύμα του.

Άνοιξε την ντουλάπα έβαλε παντελόνι και t-shirt και βγήκε. Πήρε κι ένα ζακετάκι γιατί της μάνας τα κατάλοιπα δύσκολα τα προσπερνάς και βγήκε...

ποια προσχήματα να κρατηθούν...; Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.... Old time classic κούκλος! 

 

Το τρομερό παιδί του ισπανικού κινηματογράφου πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο στην πλούσια συλλογή του – Ο Αλμοδόβαρ είχε κάνει το ντεμπούτο του ως υποψήφιος στο Φεστιβάλ Βενετίας το 1983

Άλλο ένα σημαντικό κινηματογραφικό βραβείο έλαβε ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, που τιμήθηκε με τον Χρυσό Λέοντα για την συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης τιμήθηκε αυτή τη φορά από το Φεστιβάλ της Βενετίας. 

Γνωστός για το «Όλα για τη μητέρα μου», το «Μίλα της», τα «Ψηλά Τακούνια», ο Αλμοδόβαρ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Βενετία το 1983 με τη μαύρη κωμωδία «Αμαρτωλές καλόγριες». Το 1988 ήταν υποψήφιος για τον Χρυσό Λέοντα με την πασίγνωστη ταινία του «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», με την οποία έλαμψε το ταλέντο του παγκοσμίως. 

«Η Βενετία... είναι ο τόπος όπου γεννήθηκα ως σκηνοθέτης. Για μένα, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο», είπε στους δημοσιογράφους ο Αλμοδόβαρ.

Για τις «Αμαρτωλές καλόγριες», μια ταινία στην οποία μια τραγουδίστρια κρύβεται σε μια μονή με εκκεντρικές μοναχές –για την οποία παραδέχτηκε ότι δεν άρεσε σε όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής– είπε: «Και μόνο το γεγονός ότι συμμετείχα σε ένα διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ έμοιαζε με θαύμα».

Ο Χρυσός Λέοντας είναι άλλο ένα βραβείο για το τρομερό παιδί του ισπανικού σινεμά, που έχει διακριθεί στα Όσκαρ, το Φεστιβάλ των Κανών, τα βραβεία Bafta, ενώ έχει κερδίσει και Χρυσή Σφαίρα.

 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham