Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Living Color Music & Arts Festival Λίγες μέρες μέχρι την πιο #liveincolor μέρα του καλοκαιριού!

  01/08/2019 11:54
Living Color Music & Arts Festival  Λίγες μέρες μέχρι την πιο #liveincolor μέρα του καλοκαιριού!

Living Color Music & Arts Festival Λίγες μέρες μέχρι την πιο #liveincolor μέρα του καλοκαιριού!

  01/08/2019 11:54

Η Αγία Νάπα γράφει σε λίγες μέρες το τρίτο κεφάλαιο του Living Color Music & Arts Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 σε μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και υπερθέαμα, με εκρηκτικές εμφανίσεις όπως των Αυστραλών Djs Nervo που επιστρέφουν με πιο δυναμικά ακούσματα και των Ολλανδών Djs Sunnery James & Ryan Maciano. Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα με ήχους από electro, electro bounce, hip hop, RnB και τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά.


 

Ετοιμαστείτε για το πιο #fun καλοκαιρινό ραντεβού! Προλάβετε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας προτού να είναι αργά, από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com, καθώς εξαντλούνται. Τελευταία μέρα προπώλησης εισιτηρίων, Παρασκευή 2 Αυγούστου.

 
Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color festival στο Facebook και το Instagram, για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Living Color Music & Arts Festival.
https://www.facebook.com/livingcolorfestival/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/livingcolorfestival/
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας