Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Fiduciana Trust (Cyprus) Ltd γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχίας της στην Κύπρο

  01/07/2019 14:08
Η Fiduciana Trust (Cyprus) Ltd γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχίας της στην Κύπρο

Η Fiduciana Trust (Cyprus) Ltd γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχίας της στην Κύπρο

  01/07/2019 14:08
Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, η Fiduciana Trust (Cyprus) Ltd, γιόρτασε τα δέκα χρόνια πετυχημένης πορείας και παρουσίας της στην Κύπρο, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε μέρος σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
 

Το παρόν τους έδωσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, πελάτες και συνεργάτες της Fiduciana Trust από την Κύπρο και το εξωτερικό, το προσωπικό της εταιρίας, αλλά και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.
Η λαμπερή εκδήλωση έγινε στον ειδικά διαμορφωμένο για την βραδιά χώρο της πισίνας, με παρουσιάστρια την Κρίστη Αγαπίου. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την βραδιά σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα κάτω από τα αστέρια και με ζωντανή μουσική από την μπάντα «Avant Tout» σε jazz καλοκαιρινούς ρυθμούς.
 
Η κ. Anna Homenko, ιδρυτής της Fiduciana Trust και οικοδέσποινα της βραδιάς, μίλησε για την λειτουργία της εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και παρέχει μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών, νομικών, διοικητικών και άλλων υπηρεσιών. Ανέφερε επίσης ότι ο τομέας των καταπιστευματικών υπηρεσιών, έχει επεκταθεί τα τελευταία 30 χρόνια, έχοντας δώσει μεγάλη πνοή στην οικονομία της Κύπρου.
 
Η ίδια ευχαρίστησε το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους πελάτες της Fiduciana Trust, για την εξαιρετική συνεργασία, τις σταθερές σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας