Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πραγματοποιήθηκε τo πρώτο event True Music by Ballantine’s

  03/06/2019 14:57
Πραγματοποιήθηκε τo πρώτο event True Music by Ballantine’s

Πραγματοποιήθηκε τo πρώτο event True Music by Ballantine’s

  03/06/2019 14:57
Το Σάββατο, 25 Μαΐου,  πραγματοποιήθηκε το πρώτο από μια σειρά events True Music by Ballantine’s στο κέντρο της Λευκωσίας από τις 17:00 – 12:00.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Το Ballantine’s πιστό στις αρχές που αντιπροσωπεύει και με κεντρικό επικοινωνιακό μήνυμα το Stay True, δημιούργησε την πλατφόρμα True Music σε παγκόσμιο επίπεδο που απευθύνεται σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το brand. Καλλιτέχνες που είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, παραμένουν αληθινοί, ασυμβίβαστοι και παράγουν αυθεντική μουσική. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, έφερε την πλατφόρμα True Music στην Κύπρο για να ανακαλύψει, να στηρίξει και να αναδείξει την εγχώρια alternative underground μουσική σκηνή


 
Ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο κτήριο μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό χώρο και οι λάτρεις της αυθεντικής μουσικής έφτασαν από νωρίς για να ακούσουν τη μουσική που τους εκφράζει, απολαμβάνοντας μοναδικά Ballantine’s cocktails. Δυναμικό «παρών» έδωσαν, από όλες τις πόλεις του νησιού μας, εκπρόσωποι της Reggae, Techno και House προκειμένου να στηρίξουν τους Κύπριους καλλιτέχνες και τη μουσική τους.
 

Αυτή η συνάντηση περιλάμβανε Leftfield House, New Wave και Post Punk ακούσματα από τους Sixonesix, Mohama, Milton Fields, και Mr.Fox. Καλλιτέχνες καταξιωμένους στο χώρο τους, οι οποίοι έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην κυπριακή underground μουσική σκηνή.

 
 
 
Ο Κωνσταντίνος ή Sixonesix είναι DJ, ένας από τους διοργανωτές του Panic Soup,  εκπρόσωπος του Low Tom και ο πρώτος που άνοιξε concept δισκάδικο στη Λεμεσό.
 
Η ευρέως γνωστή ως Mohama Tajalof, είναι ιδρύτρια των “Subaerial” micro-ceremonies, καθώς και συνιδρύτρια των events “C'est démon!” και “Programmed For Love”.

Ο Milton Fields γνωστός και ως Eugene Skull, είναι ο ιδρυτής των events XRC foundation, καλλιτεχνικός διευθυντής της Disco Sucks και  βασικό μέλος της Honest Electronics.

Ο Mr. Fox είναι μία από τις σημαντικότερες φιγούρες στην underground DJ σκηνή στην Κύπρο, μουσικός παραγωγός, promoter, συνιδρυτής των Disco Dystopia events και ιδιοκτήτης του Sousami bar.

 
 
Το επόμενο True Music event by Ballantine’s θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου στη Λεμεσό με πρωταγωνιστές τους Manic Maik, Markus Eden, George’s D’Andrė και Plasmatik, εκπροσώπους της House μουσικής στην Κύπρο.
 
 
Stay True and Tuned people, because more Ballantine’s X True Music is coming your way!
 
Support your local underground music scene.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας