Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στα επίσημα Εγκαίνια του The Mall of Cyprus

  12/04/2019 13:08
Στα επίσημα Εγκαίνια του The Mall of Cyprus

Στα επίσημα Εγκαίνια του The Mall of Cyprus

  12/04/2019 13:08
Τα επίσημα εγκαίνια του ανανεωμένου The Mall of Cyprus πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, της εταιρείας Atterbury Cyprus Ltd, προσωπικοτήτων της Κύπρου,  ιδιοκτητών καταστημάτων, συνεργατών και εκπροσώπων των Media μέσα σε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο κλίμα που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το The Mall of Cyprus, αλλά και το λιανεμπόριο στην Κύπρο γενικότερα.
 
 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση του The Mall of Cyprus, καθώς  η επέκταση αυτή θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιούμενες επενδύσεις στην πρωτεύουσα, και ειδικότερα στον Δήμο Στροβόλου, και  έχει να επιφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία του τόπου. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Όμιλο Αtterbury Europe και αναφέρθηκε στην εκτίμηση της Κυβέρνησης στο γεγονός ότι ο Όμιλος, σε δύσκολες ώρες για την κυπριακή οικονομία επένδυσε την Κύπρο, δημιούργησε θέσεις εργασίας και με αυτό το τρόπο συμβάλλει  στην αειφόρο ανάπτυξη.

Ο Louis van der Watt, επικεφαλής του Ομίλου Atterbury, αναφέρθηκε στην απόφαση του Ομίλου να επενδύσει και να επεκτείνει τις εργασίες του στην Κύπρο, σε μια εποχή που η  Κυπριακή Οικονομία βρισκόταν σε μια δύσκολη περίοδο, αξιοποιώντας  τα μέτρα και τις προοπτικές  που η κυπριακή κυβέρνηση δημιούργησε για ανακοπή της ύφεσης και ανάπτυξη του τόπου.


 

Ο Διευθυντής του The Mall of Cyprus, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής, δήλωσε ότι «το The Mall of Cyprus, μέσα από το έργο «Expanding Experiences, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον τρόπο που ο καταναλωτής γεύεται την εμπειρία στη μόδα, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, με το νέο Food Court και τις εξωτερικές βεράντες να δημιουργούν μια πραγματική όαση χαλάρωσης και γεύσης για όλη την οικογένεια».

 

Με την προσθήκη επιπλέον 6.000 τ.μ, καθώς και 300 επιπρόσθετων θέσεων στάθμευσης σε συνολικά 4 επίπεδα, αλλά και με νέες προσθήκες σε καταστήματα και εστιατόρια, το The Mall of Cyprus στοχεύει να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για μοναδικές εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, και φυσικά για όλη την οικογένεια.


 
Στη δεύτερη φάση του έργου «Expanding Experiences», η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2019, το έργο θα έχει σχεδόν πάρει την τελική του μορφή, με περισσότερα καταστήματα αλλά και μετακινήσεις υφιστάμενων καταστημάτων σε νέους χώρους.
 

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας