Το «Hope For Children» CRC Policy Center και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ κρατούν την ελπίδα των παιδιών ψηλά μέσω της εκστρατείας «Choose Hope»

Ιδιαίτερα θερμή ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά η ανταπόκριση του κοινού στην εκστρατεία «Choose Hope» που διοργάνωσε το «Hope For Children» CRC Policy Center τον περασμένο Νοέμβριο. Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του «Hope for Children» και της Action Global Communications και αποσκοπούσε στην οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη των δράσεων του που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας ήταν οι μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά. Ως αποτέλεσμα της εκστρατείας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν στον Οργανισμό ποσό ύψους €35.124  που αναλογούν στις  πωλήσεις 17.562 μυτούλων.

 
Η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Ελίνα Θεοδότου, δήλωσε σχετικά: «Mε μεγάλη χαρά συμμετείχαμε για δεύτερη χρονιά στην εκστρατεία «Choose Hope» που διοργάνωσε ο οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Centre με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες  μας για τη θερμή ανταπόκριση σε αυτή την ενέργεια, οι οποίοι αγοράζοντας τις μπλε μυτούλες έγιναν πολλαπλασιαστές  του μηνύματος Choose Hope, βοηθώντας να σκορπίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα».

Από πλευράς της η Άντρια Νεοκλέους, Διευθύντρια Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού ευχαρίστησε το κοινό για τη συνεισφορά του και την υποστήριξη που επιδεικνύει στην εκστρατεία αυτή και κατ’ επέκταση στον Οργανισμό. Τόνισε επίσης ότι η συνεισφορά αυτή σημαίνει πρακτική βοήθεια και στήριξη σε εκατοντάδες παιδιά τα οποία απευθύνονται με τις οικογένειες τους στο Hope For Children για βοήθεια. Ευχαρίστησε παράλληλα τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη διαχρονική στήριξή τους και την Action Global Communications που βρίσκεται στο πλάι του Hope For Children.


Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»