Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Slimmer of the year 2019: Μια λαμπερή βραδιά από το Cambridge Weight Plan

  19/03/2019 13:56
Slimmer of the year 2019:  Μια λαμπερή βραδιά από το Cambridge Weight Plan

Slimmer of the year 2019: Μια λαμπερή βραδιά από το Cambridge Weight Plan

  19/03/2019 13:56
Μια φαντασμαγορική βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γεμάτη λάμψη, αισιοδοξία και έναν αέρα επιτυχίας διοργάνωσε για 13η χρονιά το Cambridge Weight Plan για τα βραβεία «Slimmer of the year 2019» το Σάββατο 16 Μαρτίου.
 
 
Προσκεκλημένοι της βραδιάς ήταν εκλεκτοί συνεργάτες του Cambridge Weight Plan, εκπρόσωποι των ΜΜΕ αλλά και γιατροί που υποστηρίζουν την προσπάθεια της εταιρίας για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Φυσικά, έδωσαν το «παρών» τους και όλοι οι σύμβουλοι το Cambridge Weight Plan που είχαν την τιμητική τους μαζί με τους υποψήφιους νικητές του βραβείου, μιας και ήταν αυτοί που ήταν συνεχώς δίπλα στον αγώνα που έκαναν οι υποψήφιοι για να αλλάξουν τη ζωή τους.
 
 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του νικητή «Slimmer of the year 2019» μετά από ψηφοφορία που έκαναν οι  παρευρισκόμενοι της βραδιάς. Τα βραβεία έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια για να επιβραβεύσουν τους υποψήφιους νικητές του Cambridge Weight Plan, τους «πρωταθλητές» της ζωής που με τη θέληση, την επιμονή και τη δύναμη της ψυχής τους κατάφεραν να διώξουν από πάνω τους τα κιλά που κρατούσαν τη ζωή τους στάσιμη και προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα στην υγεία και στην ψυχολογία τους. Η δική τους θέληση και η υποστήριξη που είχαν από τους Σύμβουλους του Cambridge Weight Plan έκανε αυτό που κάποτε φάνταζε αδύνατο, μια πραγματικότητα που άλλαξε τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Η βραδιά, που είχε θέμα το Casino Royale, περιλάμβανε δείπνο και διασκέδαση με τον δημοφιλή τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στη φιλανθρωπική ρουλέτα και black jack, συγκεντρώνοντας ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα δοθεί στον Σύνδεσμο «Ένα όνειρο, μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Οι Σύμβουλοι του Cambridge Weight Plan, όντας πολύ ευαισθητοποιημένοι πάνω σε τέτοιου είδους κοινωνικά ζητήματα, συνεισέφεραν με αξιέπαινη προθυμία και χαρά 1000 ευρώ για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας