Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την ταινία Βουράτε γειτόνοι

  13/03/2019 15:09
 Στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την ταινία Βουράτε γειτόνοι

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την ταινία Βουράτε γειτόνοι

  13/03/2019 15:09
Με μεγάλη επιτυχία έγινε στις 12 Μαρτίου, η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την παρουσίαση της Κυπριακής παραγωγής “Βουράτε Γειτόνοι” στην Λευκωσία με την συμμετοχή των συντελεστών της ταινίας, των ηθοποιών και εκπροσώπων των χορηγών.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή 10λεπτων αποσπασμάτων της ταινίας ειδικά για τα ΜΜΕ. Αποκορύφωμα στην κινηματογραφική αίθουσα, ήταν η ξεκαρδιστική εμφάνιση έκπληξη του “Όμορφου” και της “Βαθούλλας” και του ροζ φλαμίνγκο τους που καταχειροκροτήθηκε.
 

Στο πάνελ που ακολούθησε, η παραγωγός Χριστιάννα Νικολάου, ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης εξήγησαν το όραμά τους, διηγήθηκαν αξιομνημόνευτες στιγμές από τα γυρίσματα και ευχαρίστησαν τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους. Με την σειρά τους, οι εκπρόσωποι των χορηγών απηύθυναν χαιρετισμούς. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Πάμπος Γαβριηλίδης, Εμπορικός Διευθυντής του Χρυσού Χορηγού Φούρνοι Ζορπάς, ο Μάριος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης  - Partner της ταινίας, ο Εύης Ζένιος, Εμπορικός Διευθυντής της Krypto Security και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Δίας που είναι και ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας.

Όλοι εξέφρασαν την χαρά τους που ήταν και παραμένουν συνοδοιπόροι στο αξιόλογο εγχείρημα, συνδέοντας το όνομά τους με την πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή από την Κύπρο για τους Κυπρίους σε όλον τον κόσμο.

Η ταινία Βουράτε Γειτόνοι από 21 Μαρτίου θα προβάλλεται στους κινηματογράφους παγκύπρια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας