Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Κύπριος νικητής των #Oscars2019 Γιώτης Κατσαμπά!

  25/02/2019 09:57
O Κύπριος νικητής των #Oscars2019 Γιώτης Κατσαμπά!

O Κύπριος νικητής των #Oscars2019 Γιώτης Κατσαμπά!

  25/02/2019 09:57
 
Ο Γιώτης Κατσάμπά  είναι ο  head of pre production technology της ταινίας κινουμένων σχεδίων που κέρδισε το φετινό Οscar για τον Spiderman!
 
 
Ο Γιώτης Κατσάμπά έχει διαδραματίσει τον ρόλο του ως Διευθυντής Προϊόντων FLIX από το 2012. Πριν από την είσοδό του στο The Foundry, ήταν ο Προϊστάμενος Προετοιμασίας Αγωγού στην Sony Pictures Imageworks, όπου πρωτοστάτησε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του FLIX.
 
 

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στα στούντιο κινούμενων σχεδίων, ο Γιώτης έδωσε τις τεχνικές ικανότητές του σε πολλές ταινίες όπως το Hotel Transylvania, το Cloudy With a Chance of Meatballs 2, το Smurfs, το Beowulf, το Spirit και το Road to El Τσίπουρα".
Ο Γιώτης παρακολούθησε επίσης τμήματα CG για πολλαπλά έργα στο NewKat Studios, τα οποία ίδρυσε το 2001.


 
Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν την έκθεση για τις μειονότητες, το "Mickey's Clubhouse", το "Winnie the Pooh" και το "Phineas and Ferb". Εκτός κινούμενων εικόνων, ο Γιώτης συμβουλεύτηκε ιατρικές εταιρίες όπως Amylin, Amgen, Mentor.
 
Το 2009 βραβεύτηκε με βραβείο "Άνθρωπος της Χρονιάς" στην κατηγορία Τεχνών στην Κύπρο για τη συμβολή του στον κλάδο των κινούμενων σχεδίων.
 
Το 2013 έλαβε το βραβείο Engineering Excellence για το FLIX από την Hollywood Post Alliance. Ο Γιώτης αποφοίτησε από το Κολλέγιο Art & Design του Ringling με πτυχίο Computer Animation.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας