Στα εγκαίνια του νέου brand ERINE Shirts

Τα επίσημα εγκαίνια της τέλεσε η νέα κυπριακή επωνυμία ένδυσης ÉRINE Shirts το περασμένο Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
To brand ÉRINE Shirts φέρνει μια νέα πνοή στο χώρο της κυπριακής μόδας με πολυτελή και συνάμα ευκολοφόρετα πουκάμισα και πουκάμισα-φορέματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Κύπρου.
 
Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται η Ειρήνη Χριστοφόρου, μια γυναίκα πρότυπο στυλ, με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον χώρο των media και της μόδας, η οποία μέσα από το brand ÉRINE κάνει το όραμά της πραγματικότητα.

 
 
Ολόκληρη η πρώτη συλλογή, καθώς και η φιλοσοφία της Ειρήνης Χριστοφόρου για το brand της επικεντρώνεται στο πουκάμισο, το οποίο θεωρεί απαραίτητο ρούχο στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. «Φορώντας ένα πουκάμισο μια γυναίκα μπορεί ταυτόχρονα να είναι σεμνή αλλά και σέξι, κάνοντάς την πιο δυναμική χωρίς να χάνει την θηλυκότητά της», δηλώνει η ίδια.
 
 
Πέρα από τη δημιουργία του brand και την πραγματοποίηση ενός ονείρου, η Ειρήνη Χριστοφόσορυ κερδίζει και ένα προσωπικό στοίχημα με αυτό της το εγχείρημα, επαναφέροντας στο προσκήνιο την εγχώρια βιομηχανία μόδας.
 
Η πρώτη κολεξιόν ÉRINE αποτελείται από κλασσικά κομμάτια, όπως το λευκό και το ριγέ πουκάμισο, ενώ δεν απουσιάζουν από τη συλλογή και πιο ιδιαίτερα κομμάτια, όπως το μακρύ λεοπάρ πουκάμισο-φόρεμα, το βραδινό διάφανο πουκάμισο με κεντητές λεπτομέρειες και το επίσημο πουκάμισο με μαύρο φιόγκο στο λαιμό. Κατασκευασμένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, όλα τα κομμάτια της συλλογής διαθέτουν ιδιαίτερα στοιχεία, όπως οι μεγάλοι γιακάδες, μανίκια με όγκους και καλυμμένα κουμπιά.

 
Τα εγκαίνια του brand πραγματοποιήθηκαν με ένα εορταστικό cocktail party στο νεοσύστατο και υπέρκομψο ÉRINE Atelier στη Λευκωσία, στην παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι των media, σοσιαλιτέ και φίλοι που παρευρέθηκαν για να ευχηθούν καλή αρχή στο brand και να δουν από κοντά την πρώτη επίσημη συλλογή.
 
Τη συλλογή ÉRINE Shirts μπορείτε να τη βρείτε στο ομώνυμο ατελιέ, Νικηταρά 11, 1080, Λευκωσία, και σύντομα online στο www.erineshirts.com
 
Για πληροφορίες: Τηλ. 22770100 / Instagram @erine_shirts
 
 

Δειτε Επισης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!