Mε μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση “Endless Summer” του Χάρη Τσέβη

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε η ατομική έκθεση του Χάρη Τσέβη με τίτλο “Endless Summer” στη The Collection Gallery της Λευκωσίας. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες εκπρόσωποι της πολιτικής, της διπλωματίας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τη Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, τον Ιταλό πρέσβη με τη φιλότεχνη σύζυγό του, το Ουκρανό πρέσβη με την οργανωτικότατη σύζυγο και πολυπληθή ομάδα από την πρεσβεία της φίλης χώρας, τον Γερμανό πρέσβη ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα έργα και την καριέρα του καλλιτέχνη, τον πάντα ευγενή μορφωτικό ακόλουθο της Ρωσικής πρεσβείας καθώς και την πολιτιστική επιτετραμμένη της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου που πάντοτε ενδιαφέρεται για τα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου. Την Ελληνική πρεσβεία εκπροσώπησε τόσο Γραμματέας Πρεσβείας Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας όσο και η προϊσταμένη της Γραμματείας Τύπου της Ελλάδας.
 

“Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε στην Κύπρο ένα καλλιτέχνη όπως ο Χάρης Τσέβης”, ανέφερε στην ομιλία του ο Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε με έκπληξη ένα πορτραίτο του φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη. Ένα έργο αφιερωμένο στον υπουργό που είναι μάγος των αριθμών κι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κύπρο”, ανέφερε ο Χάρης Τσέβης χαρίζοντας το πορτραίτο στον Υπουργό Οικονομικών.

Το λόγο πήραν επίσης οι κυρίες της Ελληνικής Πρεσβείας εξαίροντας τη σημασία της καινοτομίας και της στήριξης στον πολιτισμό που τόσο η Πρεσβεία όσο και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής της Ελλάδας θέλει να προσδώσει. Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι και υποστηρικτής της έκθεσης και χορηγός το Κυπριακό μέλος της πολυεθνικής Iron Mountain.
Η έκθεση του Χάρη Τσέβης Endless Summer θα διαρκέσει ως τις 15 Δεκεμβρίου στη The Collection Gallery, Λεοφώρος Λεμεσσού 15Α στη Λευκωσία.

 
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega