Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η μοναδική εμπειρία ομορφιάς των Beauty Line

  23/11/2018 14:03
Η μοναδική εμπειρία ομορφιάς των Beauty Line

Η μοναδική εμπειρία ομορφιάς των Beauty Line

  23/11/2018 14:03
Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Το ίδιο είναι και η εμπειρία ομορφιάς που βιώνει κάθε φορά που επισκέπτεται ένα από τα 15 καταστήματα Beauty Line σε όλη την Κύπρο.
 
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς και περιποίησης, που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια ζωής και επιτυχημένης πορείας, πραγματοποίησε την ετήσια συνάντηση των ανθρώπων της, στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό. Συμμετείχε το προσωπικό των καταστημάτων και η διεύθυνση του Ομίλου C.A.PAPAELLINAS, στον οποίο και ανήκουν τα Beauty Line.

Η ετήσια συνάντηση ξεκίνησε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου με το καθιερωμένο εορταστικό δείπνο. Η μεγάλη οικογένεια των Beauty Line, με παλιούς και νέους συναδέλφους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομορφιά, διασκέδασε υπό τους ήχους του ανερχόμενου συγκροτήματος ALCATRASH.

Την Κυριακή παρουσιάστηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα πωλήσεων του 2018 και οι στρατηγικοί στόχοι και προτεραιότητες για την επόμενη χρονιά, με έμφαση στις προκλήσεις και στις αλλαγές.
Με τον πελάτη στο επίκεντρο των ενεργειών τους, τα Beauty Line πραγματοποιούν σταθερά βήματα στο δρόμο της εξέλιξης, με στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς.    
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας