Επιταγή 224 χιλιάδων ευρώ από τον Alpha Κύπρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στήριξη των πυρόπληκτων

Ο ALPHA Κύπρου, μετά από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική τον περασμένο Ιούλιο, «κέρδισε» ένα μεγάλο στοίχημα ανθρωπιάς ανοίγοντας μία τεράστια αγκαλιά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, με την έκτακτη εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τη στήριξη ολόκληρης της ομάδας του σταθμού.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Στόχος του τηλεμαραθωνίου ήταν η οικονομική στήριξη των πληγέντων και η ενίσχυση της προσπάθειας ανοικοδόμησης των οικισμών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά. Η ανταπόκριση των Κυπρίων τηλεθεατών ήταν ομολογουμένως συγκινητική, αφού εντός τριών ωρών συγκεντρώθηκε ποσό ύψους 224 χιλιάδων Ευρώ, το οποίο παρέδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ALPHA Κύπρου, κ. Αντρέας Παπαέλληνας, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στο Προεδρικό Μέγαρο.
 

Κατά την παράδοση της επιταγής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε την προσφορά του ALPHA Κύπρου, σημειώνοντας ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί από εισφορές, μαζί και με το ποσό που προσφέρει η Κυπριακή Δημοκρατία, θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση νοσοκομείου στην πληγείσα περιοχή.
 

Αναφερόμενος στην εν λόγω πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ALPHA Κύπρου, κ. Ανδρέας Παπαέλληνας, δήλωσε: «Χάρη στη συγκινητική κινητοποίηση των ανθρώπων του ALPHA Κύπρου και κυρίως χάρη στη θερμή και άμεση ανταπόκριση των Κυπρίων πολιτών, ο ALPHA Κύπρου κατάφερε εντός τριών ωρών, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό ύψους 224 χιλιάδων Ευρώ, το οποίο σήμερα παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη. Μοναδικός στόχος είναι η ενίσχυση της προσπάθειας για ανοικοδόμηση των Δήμων και των οικισμών που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Μαζί κερδίσαμε ένα μεγάλο στοίχημα προσφοράς για τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια».  
 

Δειτε Επισης

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου