Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μια μοναδική ‘Joie de biere’ experience by Stella Artois!

  24/07/2018 14:55
Μια μοναδική ‘Joie de biere’ experience by Stella Artois!

Μια μοναδική ‘Joie de biere’ experience by Stella Artois!

  24/07/2018 14:55
Τρεις μοναδικές εμπειρίες προσέφερε η premium lager Stella Artois στον κόσμο που βρέθηκε τις βραδιές της Πέμπτης 5, 12 και 19 Ιουλίου, στο Gin Fish στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού, στο πλαίσιο της φετινής της εκστρατείας  “Joie de biere experience”.
 
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια γαστρονομική εμπειρία με συνταγές δημιουργημένες με την εκλεπτυσμένη γεύση της Stella Artois, υπό τον ήχο των ακουσμάτων του γνωστού συγκροτήματος The Fabulous Dillingers, ενώ καλλιτέχνες σκιτσογράφοι αποτύπωναν τα πορτρέτα τους και τους τα χάριζαν για να θυμούνται τη στιγμή.  
 
 
Η φετινή εκστρατεία Stella Artois, “Joie de biere experience” δημιουργήθηκε για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι οι απλές στιγμές που απολαμβάνουμε μαζί, είναι οι δικές μας ιστορίες, αυτές που αγαπούμε και αξίζει να μοιραζόμαστε, αφήνοντας τις ανησυχίες και την καθημερινότητα στην άκρη.
 
Φέτος, η αγαπημένη μπύρα μας παρέσυρε μακριά από τη ρουτίνα, μακριά από τον ήχο των κινητών μας για να μας φέρει πιο κοντά τον έναν στον άλλο.
 
Μας άνοιξε την πόρτα για να περάσουμε στον κόσμο της απόλαυσης, των στιγμών με φίλους και άτομα που αγαπάμε. Με μια απίστευτη εφεύρεση… τις τσέπες, κατάφερε οι καλεσμένοι της να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, χωρίς κανένα περισπασμό και απλώς… να απολαύσουν όλες εκείνες τις στιγμές που χωράνε σε ένα chalice.

 

Δείτε το“Joie de biere experience” by Stella Artois στο Facebook: StellaArtoisCy, απολαύστε τις δικές σας εμπειρίες  και μοιραστείτε τις μαζί της με το #StellaArtoisCy
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας