Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Somersby: Οι τρεις γεύσεις του απογείωσαν τον κόσμο του Guaba!

  23/07/2018 13:44
Somersby: Οι τρεις γεύσεις του απογείωσαν τον κόσμο του Guaba!

Somersby: Οι τρεις γεύσεις του απογείωσαν τον κόσμο του Guaba!

  23/07/2018 13:44
Ένα ξέφρενο πάρτι με καρναβαλίστικη διάθεση, διοργάνωσε στη Λεμεσό το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό Somersby. Το δροσιστικό, αλκοολούχο ποτό, με τις τρεις μοναδικές γεύσεις – apple, blackberry, blueberry -  ξεδίψασε όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στο Guaba Beach Bar.
 
Μπορεί η θερμοκρασία να βρισκόταν σε ψηλά επίπεδα, ωστόσο το Somersby και οι κατάλληλοι μουσικοί ρυθμοί φρόντισαν να αναζωογονήσουν και να ανεβάσουν τη διάθεση του κόσμου.
 

Όσοι επέλεξαν να γαργαλίσουν τον ουρανίσκο τους με μία από τις τρεις γεύσεις του Somersby, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν διάφορα δώρα, όπως καπελάκια, τσαντούλες και ρακέτες. Την ίδια ώρα έλαβαν το απαραίτητο κουπόνι και επισκέφθηκαν ένα από τα stations που στήθηκαν ειδικά για το πάρτι από το Somersby: ‘Choose your colour’, για βάψιμο μαλλιού ή γενιού στα τρία διαφορετικά χρώματα του αγαπημένου ποτού και ‘Choose your pose’ για σκανταλιάρικες πόζες στο photo booth!
 
Οι γεύσεις Somersby
 
Το Somersby Apple είναι ανθρακούχος μηλίτης, που φτιάχνεται από τη ζύμωση χυμού μήλων με την προσθήκη φυσικής γεύσης μήλου. Δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά αρώματα ή χρώματα και έχει περιεκτικότητα 4,5% σε αλκοόλ.  Το Somersby Blackberry δίνει μια νότα φρεσκάδας με την ήπια φυσική γεύση βατόμουρου, ενώ το Somersby Blueberry συνδυάζει το μηλίτη με τη λεπτή γλυκύτητα των μύρτιλων.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας