Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Mediterranean Cocktail Festival (MCF) by Skinos

  18/06/2018 16:36
Mediterranean Cocktail Festival (MCF) by Skinos

Mediterranean Cocktail Festival (MCF) by Skinos

  18/06/2018 16:36
Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε 8 διαφορετικές χώρες θα σερβίρουν Skinos Cocktails εμπνευσμένα από υλικά της Μεσογειακής φύσης. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του "Μεσογειακού Cocktailing", κατ’ επέκταση και του Mediterranean Cocktails Festival (MCF).
 
 
Web

Γιατί η φιλοσοφία των Μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με την επικέντρωση, την αφοσίωση και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου.


 

Web


Άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού λίγα πράγματα φαντάζουν απολαυστικότερα από δροσιστικά, γευστικά cocktails.

 

Web

Με το Mediterranean Cocktails Festival (MCF), η εμπειρία αυτή συνδυάζεται με την ευκαιρία να κερδίσετε ταξίδια και μοναδικά δώρα.
 
Web

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό και ψηφίζοντας το αγαπημένο σας Mediterranean Cocktail από τα bars που επισκέπτεστε, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Αθήνα.
                                                                                                                                                                              Για να συμμετάσχετε σε αυτή την "Γιορτή της Μεσογείου" δεν έχετε παρά κάνετε κλικ στο www.skinosmcf.com             
 
Μερικά λόγια για τη Skinos Mastiha Spirit
 
Το όνομά Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).
 
H Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.
 
H Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο επώνυμο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 20 χώρες.
 
Από το 2011 εως και σήμερα η Skinos αναγνωρίζεται με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ποτών, όπως το San Francisco World Spirits Competition και το Spirits International Prestige (SIP) awards.
 
Η Skinos Mastiha Spirit εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides Ltd (www.acm.com.cy)

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας