ΑΛΦΑ Music Tours by the sea παρέα με την μπύρα ΑΛΦΑ και τους Παπιγιόν!

Μετά από μια σειρά από ιδιαίτερα επιτυχημένα live στην πρωτεύουσα, τα ΑΛΦΑ Music Tours συνεχίζουν την περιοδεία τους και μεταφέρονται στις παραλιακές πόλεις, παρέα με την μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν. Τα hot-spot σημεία σε Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα, Αγία Νάπα και Πρωταρά, θα φιλοξενήσουν τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο τις άκρως καλοκαιρινές μουσικές βραδιές των ΑΛΦΑ Music Tours, που αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους.

 

Με άκρως παρεϊστικη ατμόσφαιρα, καλή διάθεση και ανεβαστική μουσική σε feel-good ρυθμούς, το συγκρότημα Παπιγιόν και η μπύρα ΑΛΦΑ δίνουν μια ανέμελη νότα στο φετινό μας καλοκαίρι! Με ένα μουσικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται ανάλογα με τον χώρο και το κοινό καλύπτοντας όλα τα γούστα, τα ΑΛΦΑ Music Tours με τους Παπιγιόν, εκτός από τα venues της πρωτεύουσας, έχουν ήδη βρεθεί στο παραλιακό Bolivar House και θα συνεχίσουν με το Guest Bar, το Da Vinci, το Muse cafe kitchen bar, το La Isla, το NOIR Tapas & Bar, το Πλατώ, το Daltons bar & restaurant, το Malthouse Beer & Food, το Αιγιαλός και το Paradisos Beach Venue, για τις πιο μουσικές βραδιές του καλοκαιριού!

 

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, τα οποία αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας παράλληλα ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που διακρίνει το συγκρότημα Παπιγιόν, συνάδουν απόλυτα με τις ίδιες τις αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα. Αξίες που αντικατοπτρίζονται και στο νέο τραγούδι των  Παπιγιόν, «Η ΑΛΦΑ μας πλευρά», το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες των προγραμματισμένων events, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus).
 

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών