Οι εντυπωσιακότερες εμφανίσεις του φεστιβάλ των Καννών 2018!

Λάμπουν οι Ελληνες σχεδιαστές στο κόκκινο χαλί 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Το κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται ακάθεκτο, αγνοώντας παντελώς το χτεσινοβραδινό show της Eurovision και ανεβάζοντας τον πήχη, με όλο και πιο συγκλονιστικές celebrity εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο από τις πρεμιέρες του φεστιβάλ πέρασαν τα ωραιότερα μοντέλα και οι μεγαλύτερες σταρ ενώ όλες τους «μεταμορφώθηκαν» στη συνέχεια, για να επισκεφτούν τα πιο… ξεσηκωτικά parties!
 

Δες όλες τις εμφανίσεις:
 
 

Μαίρη Κατράντζου, Βασίλης Ζούλιας κι άλλοι ΄Ελληνες σχεδιαστές δημιουργιών και κοσμημάτων λάμπουν ολοένα και συχνότερα τελευταία στο κόκκινο χαλί

Σε τάση διαμορφώνoνται οι ενδυματολογικές επιλογές (όχι μόνο ρούχα αλλά και αξεσουάρ) με τις υπογραφές Ελλήνων σχεδιαστών από τις διασημότητες του χώρου της σόου - μπιζ.

Κέι Μπλάνσετ

Από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι αυτό της Κέιτ Μπλάνσετ. Μια από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις που έχει επιχειρήσει ποτέ έκανε την περασμένη Πέμπτη η 48χρονη Αυστραλέζα ηθοποιός φορώντας μια μια εκπληκτική custom δημιουργία της Mary Katrantzou στην πρεμιέρα της ταινίας «Cold War» (Zimna Wojna) στην Κρουαζέτ.

Ο λόγος για ένα εντυπωσιακό φόρεμα που «πάντρευε» με απίστευτα μαγικό τρόπο τα ασπρόμαυρα με τα χρωματιστά prints δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη ζωγραφική, κι απόφυσικό μετάξι Faille, το φόρεμα ανήκε στη συλλογή της σχεδιάστριας για τη σεζόν άνοιξη 2018. ΄Eνα έργο τέχνης με προσθήκη κρυστάλλων Swarovski για περισσότερη λάμψη. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με δαχτυλίδια Chopard και χρυσά pumps Aquazzura Eclipse.

Νασίμπα Αντίλοβα

H Νασίμπα Αντίλοβα είναι ένα ακόμα πρόσωπο που εμπιστεύτηκε την Ελληνίδα fashion designer για ακόμη μία φορά, προκειμένου να δείχνει υπέροχη - αυτή τη φορά όχι στις Κάννες αλλά στο Met Gala.

To φόρεμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ίδια ήταν ένα ολόλευκο με διακριτικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και το μπούστο, και χρυσαφένια κεντήματα στο τελείωμα. Η δημιουργία διέθετε μια μακριά κάπα με κεντήματα και πέτρες απλικαρισμένες στους ώμους και άνοιγμα τύπου V στην πλάτη.

Νασίμπα Αντίλοβα

H Ρωσίδα Nasiba Adilova υπήρξε business development director για δημοφιλές lifestyle site της χώρας της. Όταν έμεινε έγκυος, άνοιξε ένα online κατάστημα, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς ασφαλή και πιστοποιημένα βρεφικά είδη για οικογένειες με οικολογική συνείδηση. Στις συνεργασίες του brand της συμπεριλαμβάνεται αυτή με τον oίκο Oscar de la Renta και φυσικά με τη Mary Katrantzou. Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη Ρωσίδα φοράει δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

 

Τζέιν Φόντα 

Η αγαπημένη ηθοποιός φωτογραφήθηκε αργότερα με μια εντυπωσιακή μακριά δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου. Το σχέδιό της μάλιστα έφερνε σε φτερά ενός παγωνιού. Το όλο σύνολο συμπλήρωσε με ένα κόσμημα στο λαιμό, ένα δαχτυλίδι και διακριτικά σκουλαρίκια.

 

Δειτε Επισης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!