Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Vitabiotics χάρισε λάμψη και ομορφιά σε μια βραδιά γεμάτη…Ελένη Φουρέιρα

  29/03/2018 14:50
H Vitabiotics χάρισε λάμψη και ομορφιά σε μια βραδιά γεμάτη…Ελένη Φουρέιρα

H Vitabiotics χάρισε λάμψη και ομορφιά σε μια βραδιά γεμάτη…Ελένη Φουρέιρα

  29/03/2018 14:50
Τα συμπληρώματα διατροφής Vitabiotics και ο Όμιλος MSJ, στηρίζουν ως κύριος χορηγός, την Κυπριακή συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και την Ελένη Φουρέιρα, με το τραγούδι «Fuego» και το γιόρτασαν σε μια εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους.
 
Ο Όμιλος MSJ και τα συμπληρώματα διατροφής Vitabiotics διοργάνωσαν, ως επίσημος χορηγός της συμμετοχής, ένα πάρτι γεμάτο λάμψη και ζωντάνια! Στην εκδήλωση, που έγινε την Τετάρτη 28 Μαρτίου, παρευρέθηκαν πλήθος εκλεκτών καλεσμένων από τον χώρο των media και όχι μόνο, όπου απόλαυσαν ένα αποκλειστικό κοκτέιλ πάρτι.
 
Καλεσμένη ήταν και η καταπληκτική Ελένη Φουρέιρα, έχοντας στο πλάι της την Vitabiotics και τη σειρά Perfectil, τα συμπληρώματα διατροφής που χαρίζουν λαμπερό δέρμα, όμορφα μαλλιά και δυνατά νύχια.
 
H Vitabiotics για πάνω από 45 χρόνια παράγει προϊόντα για την φροντίδα της υγείας τα οποία βασίζονται στην έρευνα. Έχει έδρα το Λονδίνο και διαθέτει τα προϊόντα της σε 85 χώρες διατηρώντας εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
 
Κατά τη διάρκεια της πορείας της η Vitabiotics έχει αναπτύξει προϊόντα τα οποία είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και βασισμένα σε πραγματικές ανάγκες καταναλωτών. Είναι η πρώτη εταιρεία η οποία εισήγαγε στην αγορά προϊόντα για συγκεκριμένες ανάγκες. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων της εταιρίας αποτελείται από ειδικούς στη διατροφή, την κλινική ιατρική, τη βιοχημεία και τη φαρμακολογία. Αυτή η εξειδίκευση βοηθά τη Vitabiotics να δημιουργεί συνεχώς νέα πρωτοποριακά προϊόντα για διάφορους τομείς της φροντίδας της υγείας.
 
Στο λαμπερό αυτό πάρτι, η Υπεύθυνη Διαφήμισης και Επικοινωνίας του Ομίλου MSJ, Μαριλένα Κωνσταντίνου, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σώτος Ιακωβίδης, ευχαρίστησαν τους καλεσμένους για την παρουσία τους και έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
 
 «Το κλειδί της επιτυχίας της Vitabiotics, είναι η καινοτομία και η μοναδική ικανότητα να μετατρέπει τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα σε αποτελεσματικά προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και στηρίζουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής τους.»
Μαριλένα Κωνσταντίνου, Υπεύθυνη Διαφήμισης και Επικοινωνίας του Ομίλου MSJ.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας