Τα ευτράπελα στην 90η Τελετή Απονομής των Oscar!

Απονομή των Βραβείων Όσκαρ χωρίς εκπλήξεις γίνεται; Όχι δεν γίνεται.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πάντα όποιος αναλμβάνει την παρουσίαση της μεγάλη βραδιάς ετοιμάζει και κάτι διαφορετικό για να ξεσηκώσει τον κόσμο. 

Φέτος ο Jimmy Kimmel -που πέρυσι τα άκουσε για τα καλά- έβαλε τα δυνατά του. Όχι μόνο ετοίμασε εκατοντάδες χειρόγραφα σημειώματα που τα έβαλε μέσα σε luch boxes με τις εικόνες των υποψήφιων ταινιών plus πατατάκι, ζελεδάκια και άλλα snacks που δόθηκαν σε όλους τους καλεσμένους (τρεις μήνες του πήρε να τα γράψει όλα αυτά), αλλά τους επεφύλαξε κι άλλη μια μεγάλη έκπληξη.

Μάζεψε τους κάποιους από τους υποψήφιους, τους φόρτωσε με καλαθάκια σούπερ μάρκετ γεμάτα με διάφορα καλούδια και τους έβγαλε από το Dolby Theater και την απονομή. Που τους πήγε; Σε διπλανό κινηματογράφο για να τα μοιράσουν στον κόσμο μαζί με Hot dogs ως ένα μικρό ευχαριστώ που στηρίζουν τον κινηματογράφο.  Μάλιστα εκεί διάλεξε έναν άνθρωπο από το κοινό για να παρουσιάσει τους stars που θα έδιναν το επόμενο Oscar.

Δείτε το πραγματικά απολαυστικό βίντεο

Ο Jimmy Kimmel συνάντηση στην σκηνή τον... 9χρονο εαυτό του.

Και όχι μόνο αυτό.. Ο μικρός Kimmel δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με αυτό που έβλεπε. Μάλιστα τα "έχωσε" στον μεγάλο του εαυτό και του είπε: "Γεια σου 60χρονε εαυτέ..." 

Ο Jimmy Kimmel του είπε ότι είναι 50 για να του απαντήσει ο μικρός ότι έπρεπε να τους φροντίσει καλύτερα.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο λίγο πιο κάτω.


Μας έχει συνηθίσει σε θεαματικές πτώσεις σε διάφορα events βραβείων. Και ναι, φυσικά έχει πέσει και στα Oscars.

Αυτήν την φορά η Jennifer Lawrence τους άφησε όλους άφωνους αφού στην 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ έκανε κάτι καταπληκτικό. Καβάλησε τα καθίσματα για να αλλάξει σειρά χωρίς να σηκώσει τους διπλανούς της και δεν τσακίστηκε όπως συνηθίζει.

Με το κρασί της στο χέρι, σκέρτσο και τσαχπινιά, σήκωσε το πανάκριβο και υπέρλαμπρο Dior της -που ομολογουμένως της πάει τρελλά, όπως και το χτένισμά της- και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ούτε να την νοιάξει που την έβλεπαν όλοι και φυσικά την φωτογράφιζαν σήκωσε το πόδι και το πέρασε πάνω από την πλάτη του καθίσματός της.

Και τα πήγε περίφημα. Έτσι έφτασε χωρίς να ενοχλήσει κανέναν την Meryl Streep για να την αγκαλιάσει, να την φιλήσει και να της ευχηθεί καλή επιτυχία την αποψινή βραδιά που είναι υποψήφια για 21η φορά. 

Είναι άνετη, είναι χαλαρή, είναι... cool. Και το αποδεικνύει για μια ακόμα φορά.

Η Helen Mirren για μια ακόμα φορά τραβά πάνω της τα φώτα στο κόκκινο χαλί και μας κάνει να την συμπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Η ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της στο red carpet και εκτός του ότι ήταν γοητευτική και καλοντυμένη για μια ακόμα φορά, κρατούσε στα χέρια της και ένα... σφηνάκι. 

Άνετη απολάμβανε το ποτό της και έδειχνε να απολαμβάνει την βραδιά.

Δείτε την στην φωτογραφία που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

Σε μεγάλα κέφια φαίνεται πως είναι η Nicole Kidman πριν από την 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Η διάσημη ηθοποιός στον δρόμο για να πάει να ετοιμαστεί για την μεγάλη βραδιά συνάντησε ένα πουλμανάκι με τουρίστριες που έκαναν την καθιερωμένη ξενάγηση στους δρόμους του Hollywood με πουλμανάκι. Και αποφάισε να τους τρελάνει!

Η Nicole Kidman κατέβασε το παράθυρο της λιμουζίνας για να τις ρωτήσει που πάνε και εκείνες δεν πίστευαν στα μάτια τους. Τις τρέλανε κυριολεκτικά. Ανέβασε μάλιστα η ίδια το βίντεο με την συνάντηση και τον διάλογό της με τις γυναίκες του πούλμαν στο instagram της κερδίζοντας πολλά κολακευτικά σχόλια από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές της. Αξέχαστο θα μείνει το τουρ για τις γυναίκες που ακόμα μάλλον δεν πιστεύουν την απροσδόκητη συνάντησή τους με την Nicole Kidman και τους διαλόγους ανάμεσα στις ίδιες και την διάσημη σταρ.

Απολαύστε το μοναδικό πραγματικά βίντεο...

Εκεί που οι περισσότερες stars τρέμουν μην βρεθούν να φοράνε το ίδιο ρούχο με κάποια άλλη και δεν φορούν ποτέ το ίδιο ρούχο δεύτερη φορά βρέθηκε μία που τόλμησε το απίστευτο. 

Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2018 φορώντας το ίδιο φόρεμα που φόρεσε το 1962, όταν είχε κερδίσει Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το West Side Story. Και το απόλαυσε τόσο πολύ που σκόρπισε σε όλους γύρω της λαμπερά χαμόγελα.

Η Rita Moreno νικήτρια το 1962 ήθελε να ξαναφορέσει το τυχερό της φόρεμα που είναι φτιαγμένο από ιαπωνικό ύφασμα για κιμονό και κανείς δεν μπορούσε να την σταματήσει. ¨Όλα αυτά τα χρόνια το φόρεμα ήταν κρεμασμένο στην ντουλάπα της και παρέμεινε άθικτο. Του έκανε βέβαια μια μικρή μετατροπή στο ντεκολτέ αλλά κατά τα άλλα είναι ακριβώς το ίδιο φόρεμα που φόρεσε στην νίκη της τότε. 

Η εμφάνισή της στο red carpet στα Oscars 2018 έγινε φυσικά talk of the town. H 86χρονη Rita Moreno συνοδευόμενη από την κόρη της τους άφησε όλους άφωνους! 


Το «καυτό» φιλί του ηθοποιού στην σύντροφό του

Μόλις άκουσε ότι κέρδισε το Όσκαρ, πανηγύρισε τρελά δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί στην αγαπημένη του που καθόταν δίπλα του!

Ο λόγος για τον Sam Rockwell, που κατέκτησε το Όσκαρ για τον Β’ ανδρικό ρόλο με την ερμηνεία του στην ταινία Τρεις Πινακίδες Έξω Από Το Έμπινγκ, Μιζούρι, όπως σας ενημερώσαμε.

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομά του, αγκάλιασε και έδωσε ένα καυτό φιλί στην σύντροφό του, Leslie Bibb και όταν πήρε το βραβείο είπε μεταξύ άλλων: «στην αγαπημένη μου Leslie! Είσαι η φωτιά μου, μωρό μου!».

Ο Alexandre Desplat πήρε το Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής για το σάουντρακ της ταινίας «Η Μορφή του Νερού» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

Ο Alexandre Desplat συγκίνησε με τον λόγο του: «Ευχαριστώ, είναι καταπληκτικό! Η μητέρα μου γίνεται 90 φέτος, και νομίζω θα είναι πολύ χαρούμενη.Είναι Ελληνίδα, παρεμπιπτόντως» και ευχαρίστησε τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο που άφησε τη μουσική του να γίνει η φωνή των ηρώων του, αλλά και για τη μελαγχολική αγάπη της ταινίας του και αφιέρωσε το βραβείο στις κόρες του.

Μπορεί η ίδια να μην κέρδισε βραβείο Όσκαρ, ωστόσο, πήρε το βραβείο της ακομπλεξάριστης, καθώς ανέβηκε στη σκηνή της τελετής με φόρεμα που είχε ξαναβάλει, συνδυασμένο με… παντόφλες!

Ο λόγος για την Tiffany Haddish, που ανέλαβε να παρουσιάσει τους υποψήφιους και τον νικητή για το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ, μαζί με τη Maya Rudolph.

Η 38χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με λευκή Alexander McQueen δημιουργία, την οποία, μάλιστα, είχε φορέσει σε άλλες δύο δημόσιες εμφανίσεις της στο παρελθόν (στην πρεμιέρα της ταινίας της τον Ιούλιο και σε τηλεοπτική της συνέντευξη τον Νοέμβριο) και, αντί για ψηλοτάκουνα, έβαλε… μαλακές παντόφλες Ugg με γούνινη επένδυση!

Αποδεικνύοντας ότι έχει χιούμορ, η Tiffany δεν έκρυψε τα πατούμενα που επέλεξε, με το στιγμιότυπο να είναι ένα από εκείνα που σχολιάστηκαν πολύ στα social media. Nωρίτερα, η ίδια έκανε αίσθηση και στο κόκκινο χαλί, καθώς, αντί για τουαλέτα, επέλεξε να φορέσει το παραδοσιακό φόρεμα της Ερυθραίας της βορειοανατολικής Αφρικής, τιμώντας τον αείμνηστο πατέρα της

Δείτε την εμφάνισή της:

 
Ένα βίντεο του πρακτορείου Reuters καταγράφει την στιγμή που ο κλέφτης του Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ βγαίνει από τον «Χορό του Κυβερνήτη» με το αγαλματίδιο ανά χείρας και περιχαρής φωνάζει: «Το πήρα, το πήρα, πάμε»! 

Βίντεο του Reuters κατέγραψε τον άντρα να βγαίνει από το χορό με το Όσκαρ στο χέρι και να φωνάζει «Το πήρα, το πήρα, πάμε»!

Όπως η αστυνομία ανακοίνωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Τέρι Μπράιαντ, που συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 20.000 δολαρίων, χάρη στην παρατηρητικότητα και το θάρρος ενός φωτογράφου. Σαν σε ταινία του Χόλιγουντ και μάλιστα από αυτές που... παίρνουν Όσκαρ, ο «απλός φωτογράφος» είχε εκτός από ταλέντο στην φωτογραφία και φωτογραφική μνήμη. Έτσι, όταν είδε έναν άντρα να βγαίνει από την δεξίωση κρατώντας φόρα - παρτίδα το χρυσό αγαλματάκι, σκέφτηκε αμέσως πως ο «τύπος» δεν ήταν μεταξύ των νικητών - που δεν είναι ένας και δύο, αλλά μερικές δεκάδες τελικά.

Κι όμως, ο φωτογράφος, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί - ίσως για να μην τον πολιορκήσουν αμέσως τα στούντιο για τα δικαιώματα της ιστορίας του -, εκτός του ότι υποψιάστηκε τον άντρα, έτρεξε και τον πρόλαβε στην είσοδο, κατορθώνοντας επίσης να πάρει πίσω το Όσκαρ της Μακντόρμαντ! 

Προηγουμένως, ο δράστης είχε ανεβάσει και βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα κραδαίνοντας το λάφυρό του περήφανος και περιχαρής, κάνοντας ουσιαστικά πολύ εύκολο το έργο της αστυνομίας για την αναγνώριση και την σύλληψή του...
 

Τελικά, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Μακντόρμαντ, η ηθοποιός ανέκτησε το βραβείο της και το γιόρτασε τρώγoντας ένα διπλό τσίζμπεργκερ σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων των ΗΠΑ. Όσο να πεις, η αναστάτωση φέρνει μια λιγούρα...

Ηταν το πρώτο Όσκαρ της ζωής της και ήταν πανευτυχής, όμως δεν λησμόνησε την  υπόσχεση που είχε δώσει στη μικρή συμπρωταγωνίστριά της, Μέισι Σλάι.  

Η 6χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας The Silent Child είναι κωφάλαλη στην πραγματικότητα, και η Ρέιτσελ Σέντον, παραλαμβάνοντας το Όσκαρ που κέρδισε για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους απηύθυνε την ευχαριστήρια ομιλία της στη νοηματική.

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»