Ποιοι βραβεύθηκαν στα ΙΝ Business Awards 2015

Έντεκα συνολικά ηγέτες του επιχειρείν ανέδειξαν οι όγδοες επιχειρηματικές βραβεύσεις του περιοδικού ΙN Business που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα, με χρυσούς χορηγούς την ΜΤΝ Βusiness και Chivas Regal Extra και αργυρό χορηγό την TFI Markets.

Σε μια τελετή γεμάτη επιχειρηματική αριστεία και πλαισιωμένοι από την αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν, βραβεία απέσπασαν οι ακόλουθοι: 
 
Επιχεiρηση

Α. Ζορπάς & Υιoί
 
Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου και ο Μιχάλης Σπανός, Πρόεδρος της Green Dot Κύπρου, απένειμαν το βραβείο Επιχείρηση στην Α. Ζορπάς & Υιοί. Το βραβείο παρέλαβε ο Τάσος Ζορπάς, εκ μέρους της εταιρείας Α. Ζορπάς & Υιοί.
 

Μάνατζερ (εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή)

Κωνσταντίνος Νεοφύτου, Εκτελεστικός Διευθυντής, Emergo Wealth

 
Ο Υπουργός Υγείας δρ Γιώργος Παμπορίδης και ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης απένειμαν το βραβείο Μάνατζερ εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή στον Κωνσταντίνο Νεοφύτου, εκτελεστικό διευθυντή της Emergo Wealth.



Υπηρεσίες

MTN Cyprus

 

Ο Δημήτρης Βάκη, πρόεδρος του ΣΕΛΚ και ο Σταύρος Ευαγόρου, αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ απένειμαν το βραβείο Υπηρεσίες στον Αντρέας Νεοκλέους, director business sales της ΜΤΝ Cyprus.

 
Μικρομεσαία Επιχείρηση

OJO Sunglasses

 

 

Ο Βασίλης Πετρίδης, ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της Laiko Cosmos Trading και ο Λουκάς Μαραγκός, ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της ΤFI Μarkets απένειμαν το βραβείο Μικρομεσαία Επιχείρηση στο Νίκο Μεσολογγίτη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟJO Sunglasses.


Βιομηχανία/Μεταποίηση

Corina Snacks


O Μάριος Τσιακκής, γενικός γραμματέας του ΚΕΒΕ και ο Χρίστος Μιχαηλίδης, πρόεδρος της ΟΕΒ απένειμαν τον βραβείο Βιομηχανία/Μεταποίηση στο Νίκο Μακρή, operations manager της Corina Snacks.


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

GPM-Henkel (Dixan)

 

Ο πρέσβης της Ελλάδος, Ηλίας Φωτόπουλος, και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, απένειμαν το βραβείο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην εταιρεία GPM-Henkel. Το βραβείο παρέλαβε η Άντρη Ιωάννου, brand manager της GPM-Henkel(Dixan).


Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης

Petrolina (Holdings) Public 

Η Ανθή Βόττη-Ορνιθάρη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας και ο κύριος Κωνσταντίνος Ιωάννου, μέλος του Δ.Σ. της ΙΜΗ απένειμαν το βραβείο Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης στον Ντίνο Λευκαρίτη, εκτελεστικό σύμβουλο οικονομικών της Petrolina (Holdings) Public.

Νέο Προϊόν/Υπηρεσία

KEO Light, KEO Plc

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), Άγγελος Λοΐζου και ο director της ΜΤΝ Βusiness Ανδρέας Νεοκλέους απένειμαν το βραβείο Νέο Προϊόν/Υπηρεσία στον marketing manager της ΚΕΟ PLC, Γιώργο Ευρυπιώτη για την KEO Light.

 
Τιμητικό Βραβείο

Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό


Γιώργος Μούσκας, Director ZELA Shipping Company

 

 
Ο πρόεδρος του CIPA Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου απένειμαν το βραβείο Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό στο Γιώργο Μούσκα, director της Zela Shipping Company.
 

Τιμητικό Βραβείο

Editor's choice


PwC Κύπρου

 

 

Η γενική διευθύντρια της ΙΜΗ Δάφνη Ροδίτου Τανγκ και η διευθύντρια του τμήματος media της ΙΜΗ, Έλενα Λεοντίου απένειμαν το βραβείο Editor’s Choice στην PwC. To βραβείο παρέλαβε ο Ευγένιος Ευγενίου, CEO της PwC Κύπρου.

Τιμητικό Βραβείο

Lifetime Achievement Award


Λουκής Πετρίδης, Ιδρυτής Cosmos Trading

 
Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης απένειμαν το βραβείο Lifetime Achievement Award στο Λουκή Πετρίδη, ιδρυτή της εταιρείας Cosmos Trading. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»