Tα Beauty Line αγκαλιάζουν για άλλη μια φορά την Europa Donna Κύπρου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο κατάστημα Beauty Line Στασικράτους στη Λευκωσία, το Βeauty Line παρέδωσε επιταγή με το χρηματικό ποσό των €11.633, στην Εuropa Donna Kύπρου.

Το Beauty Line προχώρησε και φέτος στη συγκεκριμένη ενέργεια, μέσω της πώλησης του Beauty Line Magazine Nο22 σε όλα τα καταστήματά του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση του ποσού των €11.633. Το ποσό αυτό παραδόθηκε στην Europa Donna Κύπρου, για να ενισχύσει οικονομικά το πρόγραμμα στήριξης «Eπιστήθιες Φίλες», ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ειδικούς στηθόδεσμους και εξωτερικές προθέσεις σιλικόνης στις γυναίκες που πέρασαν από το στάδιο καρκίνου του μαστού. Επίσης, σκοπός του προγράμματος είναι η πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση, στήριξη και αποκατάσταση αυτών των γυναικών.

Όπως ανέφερε η επικεφαλής των καταστημάτων Beauty Line κα. Χρυστάλα Κουρή, η Εurοpa Donna Κύπρου και το Beauty Line έχουν ένα κοινό όραμα, αφού και οι δύο πλευρές μέσα από το δικό τους έργο και ρόλο, έχουν στόχο να κάνουν την κάθε γυναίκα να ζει καλύτερα και να αισθάνεται όμορφα. Επιπλέον, ευχαρίστησε όλους τους αναγνώστες του Beauty Line Magazine που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε και στον σπουδαίο ρόλο που επιτελεί η Europa Donna για στήριξη όλων των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Τέλος, η πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου κα. Εύη Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε με τη σειρά της τόσο τα Beauty Line όσο και τους πελάτες που αγόρασαν το περιοδικό, σημειώνοντας ότι χωρίς τη δική τους πολύτιμη και έμπρακτη στήριξη, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η τόσο σημαντική ενέργεια.

Δειτε Επισης

Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!