David Cormack! Η επίσκεψη του Coffee Master των Caffe Nero στην Κύπρο!

Ο David Cormack,  διεθνής Coffee Master των Caffé Nero βρέθηκε στην Κύπρο την Τρίτη 7 Νοεμβρίου με σκοπό να μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τον καφέ και να μιλήσει για το πολυβραβευμένο χαρμάνι των Caffé Nero.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

O David, έχοντας σαν κινητήρια δύναμη την αγάπη του για ποιοτικό καφέ, ξεκίνησε ως ένας απλός barista και κατάφερε μέσα σε 13 χρόνια να κερδίσει πολύτιμη εμπειρία, αφού εργάστηκε με τους καλύτερους του είδους, κερδίζοντας διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Η πορεία του αυτή είναι που τον κατατάσσει σήμερα ανάμεσα στους κορυφαίους και αναγνωρισμένους γνώστες του καφέ ανά το παγκόσμιο. Ο David παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των Caffé Nero, αφού όλες οι γνώσεις και η εμπειρία του μεταβιβάζονται διαρκώς στο προσωπικό, κρατώντας έτσι το επίπεδο του καφέ και της εξυπηρέτησης σε πολύ ψηλό επίπεδο.
 

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του καφέ και συγκεκριμένα για το τι κάνει το χαρμάνι των Caffé Nero τόσο ξεχωριστό. Σε μία πολύ ιδιαίτερη ομιλία, ο David τόνισε τη σημασία του ποιοτικού καφέ, καθώς και το πως εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα σε κοινωνίες όπως την Κυπριακή, όπου ο καφές είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Τέλος, εκθείασε τα επιτεύγματα των Caffé Nero στην Κύπρο, αφού ο συνδυασμός της άριστης εξυπηρέτησης με το μοναδικό κλίμα των καταστημάτων έχουν ανεβάσει τον πήχη σε πρωτόγνωρα επίπεδα για το νησί αλλά και ανά το παγκόσμιο.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Κωνσταντίνας Χρυσοστόμου, barista των Caffé Nero, όπου πρόσφατα πήρε την 3η θέση στο ‘’International Barista of the year 2017’’  που έγινε στο Λονδίνο, δημιουργώντας ένα ρόφημα βγαλμένο από την Κυπριακή παράδοση!  Η κατάκτηση της τρίτης θέσης, μεταξύ πολλών χωρών, ήταν το αποτέλεσμα της επένδυσης των Caffé Nero στο προσωπικό τους, δείχνοντας έτσι τις ευκαιρίες ανέλιξης που προσφέρονται μέσω αυτών.    
 

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!