A/X Armani Exchange: Παρουσίασε τη διεθνή #St_Art collection σε ένα μοναδικό VIP Event

Influencers, fashion bloggers, εκπρόσωποι από τον χώρο της μόδας και των media, ήταν μερικοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο VIP Event #St_Art collection της A/X Armani Exchange, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στο The Mall of Cyprus, για να απολαύσουν τις δημιουργίες του πρωτοπόρου σχεδιαστή, σε συνεργασία με γνωστούς εικαστικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

 
 
Η δημοφιλής μάρκα φιλοξένησε τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο event, με την παρουσία του διάσημου Ιταλού illustrator Gio Pastori να δημιουργεί τις περίφημες φιγούρες τους με χαρτόνι και ψαλίδι επί τόπου στο event παρουσία του κόσμου που έμεινε έκπληκτος από τις μοναδικές δημιουργίες και το ταλέντο του. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Gio Pastori έχει συγκαταλεγεί από το περιοδικό Forbes στη λίστα με τους “ top 30 most influential people under 30 years old in Europe”.
 
 
Αυτό είναι άλλωστε και το concept της συλλογής #St_Art collection by Armani Exchange που χάρισε το όνομα στη συγκεκριμένη συλλογή που παρουσιάζεται σε αντίστοιχα events σε επιλεγμένα Armani Exchange παγκοσμίως (ένα από αυτά και της Κύπρου στο The Mall of Cyprus), όπου διάφοροι καλλιτέχνες φτιάχνουν επί τόπου τις δημιουργίες τους, ενώ στη συνέχεια τα σχέδια αυτά αποτυπώνονται σε μπλουζάκια γυναικεία και ανδρικά τα οποία είναι συλλεκτικά.

 
 
Ακόμα μια πρωτοπορία του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή που δεν σταματά να εκπλήσσει τον χώρο της μόδας, δημιουργώντας μια συλλογή που αντιπροσωπεύει την κουλτούρα των νέων ανθρώπων και ανατρέπει τις υπάρχουσες συμβάσεις της μόδας, αποτυπώνοντας την εφευρηματική της φύση και την ακατάπαυστη ενέργειά της.

 
Ανακαλύψτε τη συλλογή # St_Art collection στο κατάστημα Armani Exchange αποκλειστικά στο The Mall of Cyprus. 

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους