Στιγμιότυπα από το Living Color Music & Arts Festival!

Το πρώτο Living Color Music & Arts Festival έχει ολοκληρωθεί με τεράστια επιτυχία και οι fans ετοιμάζονται με ανυπομονησία για την επόμενη απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Αν δεν είχες την τύχη να το ζήσεις από κοντά, απόλαυσε το επίσημο Aftermovie του φαντασμαγορικού φεστιβάλ, που πρόσφερε μια αξέχαστη εμπειρία στο τεράστιο κοινό του, με θεαματικά οπτικά εφέ και happenings που συνόδευσαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς EDM σκηνής.
 

 
Dimitri Vegas & Like Mike, Angemi, NERVO, Nicky Romero και Quintino βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε μια επιβλητική -μοναδική στο είδος της- σκηνή 840 τετραγωνικών μέτρων στο ειδικά σχεδιασμένο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό διήμερο show, αντάξιο διεθνών παραγωγών, σε χιλιάδες λάτρεις της EDM.
 
Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες που πρόσφεραν μια ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία, όπως live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και πλούσια ποικιλία από ποιοτικό street food, ενώ το VIP Lounge του φεστιβάλ φιλοξένησε γνωστές προσωπικότητες από τα ΜΜΕ και τον χώρο της μόδας, προσφέροντας μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία.
 
Κάνε κλικ στο https://goo.gl/7dX8kf για να εγγραφείς στο newsletter του φεστιβάλ και να λαμβάνεις νέα και ανακοινώσεις για την επόμενη διοργάνωση.
 

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!