Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όταν ο Γκλέτσος χόρεψε ζεμπέκικο στα πόδια της Βίσση στην Λευκωσία!

  13/09/2017 10:46
Όταν ο Γκλέτσος χόρεψε ζεμπέκικο στα πόδια της Βίσση στην Λευκωσία!

Όταν ο Γκλέτσος χόρεψε ζεμπέκικο στα πόδια της Βίσση στην Λευκωσία!

  13/09/2017 10:46
Η έκπληξη της τραγουδίστριας όταν αντίκρισε τον πρώην της στην σκηνή της Σχολής Τυφλών!
 
 
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην χθεσινή εμφάνιση, της μεγαλύτερης σταρ που γέννησε το νησί μας. Η Άννα Βίσση βρέθηκε για μια βραδιά μόνο στο Αμφιθέατρο της σχολής τυφλών στην Λευκωσία για μια ακόμα φιλανθρωπική συναυλία για λογαριασμό του Sophia Foundation για τα παιδιά.
 
Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στην σκηνή του κατάμεστου αμφιθέατρου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσία του Υπουργού Παιδείας που έθεσε την συναυλία υπό την αιγίδα του, αφού τα έσοδα δόθηκαν για τους σκοπούς των προγραμμάτων σίτισης των παιδιών δημοτικού στα σχολειά μας.
 
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
 
Highlight της βραδιάς η αιφνίδια παρουσία στην σκηνή, στο πλευρό της Άννας Βίσση, που ήρθε με όλη της την ορχήστρα να παρουσιάσει το πρόγραμμα του Hotel Ερμού, ο Απόστολος Γκλέτσος!
 
Λίγο μετά την μέση της βραδιάς και ενώ η Άννα Βίσση τραγουδούσε την μεγάλη της επιτυχία «Εκατομμύρια» προς έκπληξη όλων αλλά και της Άννας, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέβηκε στην σκηνή και εντυπωσίασε το κοινό με το ζεμπέκικο του.
 
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
 
Αμέσως μετά κάθισε στην πρώτη σειρά και απήλαυσε τις εκπληκτικές ερμηνείες της πρώην αγαπημένης του.
 
Μεταξύ άλλων η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον μικρό Νικό, εγγονό της τραγουδίστριας που είχε τα γενέθλια του, ενώ δεν δίστασε να του τραγουδήσει το Happy birthday ακόμα και αν δεν ήταν παρών ο εγγονός της, αφού βρίσκετε στην Νέα Υόρκη με τους γονείς του.
 
Ενώ το δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο ήταν η αγαπημένη θεια της τραγουδίστριας, αδελφή της μητέρας της Σοφίας, που για πρώτη φορά δεν ήταν παρών αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.
 
 
Δείτε το βίντεο με την έκπληξη της Άννας Βίσση στην παρουσία του πρώην της Απόστολου Γκλέτσου:
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας