Το ‘Original Summer Tour’ από τα Original Marines διασκέδασε το κοινό και χάρισε δώρα σε όλη την οικογένεια!

Τα Original Marines στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ‘Original Summer Tour’ διασκέδασε το κοινό με 4 ξεχωριστές εκδηλώσεις στις παραλιακές πόλεις του νησιού, προσφέροντας δώρα σε όλη την οικογένεια και διοργανώνοντας παιχνίδια στον παλμό του καλοκαιριού.
 
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 8/7 στο King’s Avenue Mall στην Πάφο, στο κατάστημα Original Marines, στις 16/7 στο Iguana στη Λάρνακα, παραλία Mackenzie, στις 22/7 στο Fasouri WaterPark Watermania στη Λεμεσό και στις 30/7 στην παραλία Vrissiana στον Πρωταρά.      
 
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τα Original Marines προσέφεραν δώρα στους παρευρισκομένους, καθώς και ένα δωροκουπόνι αξίας €10, για να το αξιοποιήσουν στις επόμενες αγορές τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με καλοκαιρινά live links αλλά και να κερδίσουν γουστόζικα δώρα για την παραλία Original Marines με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι ‘μάντεψε το συνδυασμό’.
 
Τα Original Marines που ντύνουν τα παιδιά μας από το 2007 με 4 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, σύντομα έρχονται και στη Λάρνακα με νέο outlet στον κυκλικό κόμβο Αραδίππου με μειωμένες τιμές ολόχρονα μέχρι 70%!
Η άνεση στην εφαρμογή, οι επιλογές για κάθε δραστηριότητα και στιγμή στη ζωή των παιδιών, είναι αυτά που ξεχωρίζουν τα Original Marines και τους κέρδισαν μια θέση στις καρδιές τόσων γονιών στην Κύπρο.
Οι συλλογές περιλαμβάνουν και κομμάτια με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών για να νιώθουν χαρά κάθε στιγμή που τα φοράνε, αλλά χαρούμενοι θα είναι και οι γονείς που θα βλέπουν τα παιδιά τους καλοντυμένα.  
Οι άνθρωποι της Original Marines, βρίσκονται πάντα δίπλα σας, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο συνολάκι για το παιδί σας, για κάθε περίσταση.   
 
Παράλληλα, τα Original Marines, γνωρίζοντας την ανάγκη των γονιών να φροντίζουν με τα καλύτερα για το ρουχισμό των παιδιών τους σε συμφέρουσες τιμές, δημιούργησαν το σχέδιο ανταμοιβής Original Stars, όπου με κάθε αγορά ο καταναλωτής συλλέγει αστέρια  με την ευκαιρία να κερδίσει δωροκουπόνια αξίας μέχρι και 350 ευρώ για τις επόμενες αγορές του!
 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village