Το φεστιβάλ που ανέβασε τον πήχη στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κύπρο

Χιλιάδες λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής (EDM) έζησαν το πρώτο Living Color Music & Arts Festival, το μεγαλύτερο και πιο αξιομνημόνευτο φεστιβάλ αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, το οποίο ξεπέρασε ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες κλείνοντας την πρώτη του εμφάνιση με εντυπωσιακό στυλ.
 
Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Αυγούστου 2017, στην Αγία Νάπα, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στο τεράστιο κοινό του.

Το αδιαμφισβήτητο αξιοθέατο του φεστιβάλ ήταν η μεγαλοπρεπής σκηνή των 840m² (ύψους 12 μ. και πλάτους 70 μ.), η μεγαλύτερη στο είδος της, που κατασκευάστηκε ποτέ στην Κύπρο, εμπλουτισμένη με οπτικά και ηχητικά εφέ που μάγεψαν τόσο τους headliners όσο και το κοινό. Η σκηνή φιλοξένησε συνεχόμενα σετς από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της EDM παγκοσμίως, όπως Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO, Nicky Romero, Quintino, Angemi και 6 Κύπριους και διεθνείς καλλιτέχνες όπως Paz, Junior Rush, Α.Μ. SNiPER, DJK (Κυπρός Α. Καραβιώτης), Andy Von Emannuel, DJ ElGato, Dj Paradise και 7even.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή 21.000 τ.μ. στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Αγίας Νάπας, σε ένα υπαίθριο καταπράσινο σκηνικό με απεριόριστη θέα τη θάλασσα που αντιπροσωπεύει τέλεια με το καλοκαίρι της Κύπρου, προσφέροντας μια μαγευτική Μεσογειακή εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες, όπως live art installations, interactive παιχνίδια και ποιοτικό street food, ενώ ο αποκλειστικός χώρος VIP Lounge του φεστιβάλ φιλοξένησε γνωστές προσωπικότητες από τα ΜΜΕ και το χώρο της μόδας, προσφέροντας μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία.
 
Το φεστιβάλ αποδείχτηκε επίσης το ιδανικό σκηνικό για πρόταση γάμου, καθώς την Κυριακή 6 Αυγούστου ο Nicky Romero κάλεσε στη σκηνή την Αναστασία, ιδιοκτήτρια της σειράς Double V, η οποία είχε το δικό της pop up shop στην περιοχή του φεστιβάλ και τον σύντροφό της, αγαπητό στο κυπριακό κοινό DJ Andy Von Emmanuel, ο οποίος της ζήτησε να τον παντρευτεί μπροστά στο τεράστιο κοινό που εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

Η κορύφωση του φεστιβάλ σηματοδοτήθηκε από τους headliners των δύο βραδιών, Dimitri Vegas & Like Mike, και NERVO που κυμάτισαν την κυπριακή σημαία μπροστά σε χιλιάδες ενθουσιασμένους οπαδούς.

Η επιτυχία συνεχίστηκε και μετά το Σαββατοκύριακο, με ειδική τελετή από τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας στην οποία τιμήθηκαν οι ταλαντούχοι DJs Nicky Romero και NERVO, με το δικό τους αστέρι στην Πλατεία Διασημοτήτων του Δήμου.
 
Με διοργανωτές τη LOUD MIND ENTERTAINMENT Ltd και μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών με εξειδίκευση στα live entertainment events από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, και χορηγούς τη Smirnoff και το SHARK Energy, το πρώτο Living Color Music & Arts Festival ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο hot event του φετινού καλοκαιριού, θέτοντας νέα πρότυπα στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κύπρο.

Και ενώ το φαντασμαγορικό αυτό γεγονός έφτασε στο τέλος του, οι fans προετοιμάζονται για το επόμενο Living Color Music & Arts Festival, την κορυφαία εμπειρία που θα πραγματοποιηθεί ξανά στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2018.

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»