Άφθονη μουσική και μπύρα ΑΛΦΑ στα σπίτια των τεσσάρων νικητών των HOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα

Η ΑΛΦΑ μπύρα και ο Ησαΐας Ματιάμπα ξεκίνησαν την… περιοδεία τους, στις αρχές Ιουλίου, μοιράζοντας άφθονη χαρά, διασκέδαση και παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ, στους πιο καλοκαιρινούς “feel good” ρυθμούς της ελληνικής μουσικής.
 
Αφού πρώτα πέρασαν από τη Λευκωσία χαρίζοντας μια μοναδική μουσική βραδιά στον πρώτο νικητή, Αντώνη Κυθραιώτη, και την παρέα του, ταξίδεψαν στη Λεμεσό όπου τους υποδέχτηκε ο δεύτερος μεγάλος τυχερός, Χαράλαμπος Ρούσος, με τον κολλητό του και τους φίλους τους, ενώ στάση έκαναν ασφαλώς και στη Λάρνακα, στο σπίτι της Νικόλ Νικολάου όπου η νικήτρια και οι δικοί της άνθρωποι διασκέδασαν με την ψυχή τους παρέα με τον τραγουδιστή.

Τα HOME TOUR, έφτασαν στο τέλος τους την περασμένη εβδομάδα στα Λύμπια στη Λευκωσία, όπου ο Ησαΐας Ματιάμπα τραγούδησε κάτω από τα αστέρια για τον τέταρτο νικητή, Παναγώτη Μικέλλη, και τους κολλητούς του.
 
Η Νικόλ Νικολάου από τη Λάρνακα και ο Παναγιώτης Μικέλλης από τη Λευκωσία, ήταν οι δυο τελευταίοι τυχεροί του διαγωνισμού που, μαζί με την παρέα τους, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον καλλιτέχνη από κοντά απολαμβάνοντας – όχι μόνο τη μουσική του – αλλά και το μοναδικό χιούμορ το οποίο συνοδεύει την κάθε του εμφάνιση.
 
Η θετικότητα και το χιούμορ είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Ησαΐα Ματιάμπα, ένα καλλιτέχνη που έχει το χάρισμα να κερδίζει τις καρδιές του κοινού, όχι μόνο με το μοναδικό του ταλέντο στη μουσική, αλλά και με την ευχάριστη και αυθεντική προσωπικότητά του. Χάρη σε αυτά ο Ησαΐας, με την ΑΛΦΑ μπύρα δίπλα του, κατόρθωσε να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε ένα από τους νικητές και τους φίλους τους, που έκαναν ένα βήμα για να έρθουν πιο κοντά στους πιο δικούς τους ανθρώπους.
 
Και ενώ οι περιοδείες της ΑΛΦΑ μπύρας στο πλάι του Ησαΐα Ματιάμπα έχουν φτάσει στο τέλος τους, βλέπουμε την ΑΛΦΑ να κάνει διάφορες εμφανίσεις στο νησί, ταξιδεύοντας και πάλι από πόλη σε πόλη, σε Beer Festivals, events και συναυλίες. Παράλληλα, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο, στηρίζει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο, εκ των οποίων τη Συναυλία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με τον Πάνο Μουζουράκη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Αυγούστου στην παραλία Αγίας Τριάδος στον Πρωταρά. 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL