Στα εγκαίνια του 8oυ μέλους της Κυπριακής αλυσίδας καφέ Coffeehouse

Το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου, διεξάχθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του 8o μέλους της πρώτης Κυπριακής αλυσίδας καφέ, Coffeehouse. Παρευρέθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, φίλοι και συνεργάτες της Coffeehouse, καθώς και στελέχη των κυπριακών media.
 
Η Coffeehouse είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, στελεχωμένη από άτομα που αγαπάνε τον καλό καφέ με 20 χρόνια εμπειρία στη διεθνή αγορά. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια έχει επιτύχει να ανοίξει 8 συνολικά καταστήματα, 5 στην Κύπρο και 3 στην Αθήνα.
 
Το 8ο κατά σειρά μέλος της αλυσίδας Coffeehouse στην οδό Γ. Κρανιδιώτη και Πάργας 9, είναι το πιο μεγάλο σε μέγεθος και η ναυαρχίδα της αλυσίδας, όπου εκεί δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχτούν όλα τα στοιχεία του brand. Ένας χώρος, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το πράσινο, ιδανικός για να χαλαρώσει κάποιος, απολαμβάνοντας καφέ, φτιαγμένο από τους άριστα εκπαιδευμένους barista, φρέσκους χυμούς και φρεκοψημένα εδέσματα. Σημαντικό στοιχείο στο χώρο του Coffeehouse Λευκωσία, είναι το Mixologist corner.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 30/6 προσφέροντας κλασικά καθώς και signature cocktail με βάση τον καφέ, όπως το Cold Brew Margarita και το Cold Brew Mojito φτιαγμένα από τον Mixologist της Coffeehouse.

Πρωταγωνιστής στα Coffeehouse είναι ο καφές. Επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ, εκπαιδεύουμε άριστα τους barista μας, ώστε στον πελάτη να φτάνει πάντα το τέλειο ρόφημα καφέ, είτε αυτό είναι Espresso, Freddo Cappuccino ή ακόμα ο εκλεκτός cold brew καφές μας.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου οργανώθηκε το πρόγευμα “Breakfast in the City” όπου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της από τον κόσμο της γεύσης και της μόδας, ξεκίνησαν την μέρα τους, με καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς detox, δροσερά ροφήματα και φρεσκοψημένα πρωινά εδέσματα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερο για τον ποιοτικό καφέ, τη διαδικασία παραγωγής και παρασκευής του και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Coffeehouse.
 
Την Πέμπτη 29 του μήνα, στελέχη των media προσκλήθηκαν σε ένα Press Day. Κατά τη διάρκειά του, τα μέλη της διευθυντικής ομάδας της Coffeehouse, έκαναν μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας και αναδρομή στην ιστορία της από την ίδρυση της μέχρι τώρα. Οι προσκεκλημένοι, δοκίμασαν ροφήματα από το μενού της Coffeehouse καθώς και τον καφέ Cold Brew της Coffeehouse, απόλαυσαν υγιεινά σνακ, φτιαγμένα με το πράσινο τσάι Matcha και ενημερώθηκαν για τη έναρξη λειτουργίας και την φιλοσοφία του Mixology Corner.

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»