Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκε το δεύτερο ΗOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα, από την ΑΛΦΑ μπύρα

Αφού πρώτα πέρασαν από τη Λευκωσία χαρίζοντας μια αξέχαστη βραδιά μουσικής και διασκέδασης στον πρώτο νικητή, Αντώνη Κυθραιώτη, και την παρέα του, η ΑΛΦΑ μπύρα και ο Ησαΐας Ματιάμπα έκαναν στάση στη Λεμεσό όπου τους υποδέχτηκε ο δεύτερος μεγάλος τυχερός, Χαράλαμπος Ρούσος, με τον κολλητό του και τους φίλους τους.
 

Το διαμέρισμα του νικητή, που μετατράπηκε σε μια μικρογραφία συναυλιακού χώρου, πλημμύρισε με έντονα χειροκροτήματα, μεταδοτικά χαμόγελα, μουσική, και φυσικά άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ!
 

Σε κάθε του εμφάνιση, ο Ησαΐας Ματιάμπα κερδίζει τις καρδιές του κοινού, όχι μόνο με το μοναδικό του ταλέντο στη μουσική, αλλά και με την ευχάριστη και αυθεντική προσωπικότητά του. Η θετικότητα και το χιούμορ του είναι στοιχεία του χαρακτήρα του που γίνονται αισθητά από την πρώτη γνωριμία, και χάρη σε αυτά ο Ησαΐας καταφέρνει να μεταμορφώσει οποιοδήποτε χώρο στο πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό περιβάλλον, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους νικητές και τους φίλους τους.
 

Ο διαγωνισμός «ΑΛΦΑ HOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα» έχει ως στόχο να μας φέρει πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, χαρίζοντας σε τέσσερεις νικητές τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι τους, με την παρέα τους, για να γνωρίσουν από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα και να τον απολαύσουν σε ένα αξέχαστο live performance, με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ.
 

Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, και να απολαύσετε τον Ησαΐα Ματιάμπα live στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα βήμα και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Η μπύρα ΑΛΦΑ σας καλεί να αναδείξετε «την Άλφα πλευρά σας» με μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές με την παρέα, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία αυτή στο www.alfabeercyprus.com ακολουθώντας τις οδηγίες, για να μπείτε στην κλήρωση.
 
Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Ιουλίου, θα αναδείξει ακόμα δύο νικητές και τα ΑΛΦΑ Home Tours θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο.

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega