Το πρώτο HOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα, από την ΑΛΦΑ μπύρα, είναι πλέον γεγονός!

Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού «HOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα», που διοργανώνεται από την μπύρα ΑΛΦΑ, υποδέχτηκε τον Ησαΐα Ματιάμπα στο σπίτι του το Σάββατο, 1η Ιουλίου, παρέα με 35 από τους πιο στενούς του φίλους!
 
Ο ενθουσιώδης νικητής, ο Αντώνης Κυθραιώτης από τη Λευκωσία, μάζεψε την παρέα του στην αυλή του σπιτιού του, μεταμορφώνοντας τον εξωτερικό του χώρο σε ένα αλλιώτικο… σαλόνι, που ταίριαζε γάντι σε αυτήν την ξεχωριστή συναυλία. Με φόντο τον καλοκαιρινό ουρανό του νησιού, στους πιο feel good ρυθμούς και φυσικά με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ, απόλαυσαν μαζί ένα live performance από τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη, που ερμήνευσε μεταξύ άλλων και το νέο του single «Ζήσε με Αγάπη», που μας εμπνέει να ζούμε κάθε στιγμή με τον πιο θετικό τρόπο.
 
Τον Ησαΐα Ματιάμπα επέλεξε να φέρει στην Κύπρο ειδικά για τα «HOME TOURS» η ΑΛΦΑ μπύρα, όχι μόνο για το πλούσιο ρεπερτόριό του που αποτελείται από συναισθηματικά και feel-good τραγούδια, αλλά και για την αυθεντική και ευχάριστη προσωπικότητά του, που αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αξίες του brand.


Ο διαγωνισμός «ΑΛΦΑ HOME TOUR» έχει ως στόχο να μας φέρει πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, χαρίζοντας σε τέσσερεις νικητές τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι τους, με την παρέα τους, για να γνωρίσουν από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα και να τον απολαύσουν σε ένα αξέχαστο live performance, με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ.
 
Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, και να απολαύσετε τον Ησαΐα Ματιάμπα live στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα βήμα και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Η μπύρα ΑΛΦΑ σας καλεί να αναδείξετε «την Άλφα πλευρά σας» με μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές με την παρέα, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία αυτή στο www.alfabeercyprus.com ακολουθώντας τις οδηγίες, για να μπείτε στην κλήρωση.
 
Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Ιουλίου, θα αναδείξει συνολικά τέσσερεις νικητές, ένα κάθε βδομάδα. Τα τέσσερα ΑΛΦΑ HOME TOURS θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται