Μια ξεχωριστή βραδιά για τα 75 χρόνια συνεχούς εξέλιξη του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια δυναμικής ανάπτυξης και παρουσίας στον κυπριακό και διεθνή επιχειρηματικό στίβο. Μια μακρά διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, καινοτομία, επαγγελματισμό και ποικιλόμορφη κοινωνική προσφορά.


Επιλέγοντας τις 23 Ιουνίου ως ημέρα εορτασμού, ημέρα κατά την οποία το 1967, ο Φώτος Φωτιάδης πρωτοπορεί με την επιτυχή σύναψη συμφωνίας με την Carlsberg, την πρώτη συμφωνία παραγωγής Carlsberg εκτός Δανίας, ο Όμιλος διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά στους χώρους του ζυθοποιείου.  


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, υπουργοί, πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές, πρέσβεις, πλήθος του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργάτες από Κύπρο και εξωτερικό, ανάμεσα τους ανώτατα στελέχη εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης, οι οποίοι κατέφθασαν στο νησί ειδικά για τη διοργάνωση.

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του Ομίλου Παύλος και Αλέξης Φωτιάδης στις τοποθετήσεις τους αφού, ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την μεγάλη και ανοδική πορεία, τόνισαν ότι ο Όμιλος ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Κυβέρνηση της Δανίας για δεύτερη φορά βράβευσε τον κ. Φωτιάδη ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης προς το πρόσωπο του για την καθοριστική συμβολή του στη δημιουργία ισχυρών και άρρηκτων δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.


Η όμορφη βραδιά συμπληρώθηκε από μουσικά έργα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, από το κουιντέτο «Quintus Ensemble», ορχήστρα εγχόρδων και πιάνου, υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου μαέστρου κ. Γιώργου Κουντούρη.  Δημιουργός των διασκευών, ο καταξιωμένος Κύπριος καλλιτέχνης Νεοκλής Νεοφυτίδης.  


Με την ευκαιρία των 75 χρόνων και στο πλαίσιο της διαχρονικής φιλοσοφίας του Ομίλου, έχει γίνει και η  δωρεά ύψους 100.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Αρχαίου Ιδαλίου, ενός σημαντικού αρχαιολογικού θησαυρού για την Κύπρο.  Επίσης,  αντί αναμνηστικού δώρου προς όλους τους καλεσμένους, έγινε εισφορά στα φιλανθρωπικά ιδρύματα Βαγόνι Αγάπης και Αλκυονίδες.


 

Δειτε Επισης

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου