Η επιστήμη του δέρματος, μέσα από τη σειρά δερμοκαλλυντικών FREZYDERM

 Καινοτόμες συνθέσεις, αποτελεσματικότητα από τις πρώτες μέρες εφαρμογής, ασφάλεια στη χρήση και σεβασμός στη φυσιολογία του δέρματος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δερμοκαλλυντικων FREZYDERM τα οποία κάνουν τα προϊόντα να ξεχωρίζουν.

Την ολοκληρωμένη σειρά και τις καινοτομίες των δερμοκαλλυντικών FREZYDERM, παρουσίασε η εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης & ΣΙΑ ΛΤΔ, αντιπρόσωπος της FREZYDERM στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια απογευματινού cocktail που διοργάνωσε για τα ΜΜΕ.

Τα MME καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μ.Σ. Ιακωβίδης, κύριος Σώτος Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε για την συνεργασία της εταιρείας  Μ.Σ.Ιακωβίδης με την FREZYDERM, αλλά και τα κοινά στοιχεία που έχουν οι ιστορίες ίδρυσής και οι ιδρυτές τους. Συγκεκριμένα, τόσο ο Μιχαλάκης Ιακωβίδης ιδρυτής της Μ.Σ Ιακωβίδης  όσο και ο Αναστάσιος Αναστασίου, ιδρυτής της FREZYDERM, προέρχονταν από το χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τη διορατικότητά τους δημιούργησαν, τις δικές τους εταιρείες.
Για την συνεργασία των δύο εταιρειών, τη δημιουργία του brand και την σημερινή του θέση στην Ελληνική αγορά μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FREZYDERM ABEE, κύριος Ιωάννης Αναστασίου, ο οποίος παρευρέθηκε στην Κύπρο ειδικά για την εκδήλωση.

Σήμερα, η FREZYDERM στην Ελλάδα έχει το δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο, μια σύγχρονη οργανωμένη μονάδα παραγωγής, με ερευνητικά εργαστήρια στελεχωμένα με καταρτισμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες. Με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής, αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα.  

 

Στην Κύπρο, η Μ.Σ.Ιακωβίδης έχει εισαγάγει εφτά σειρές προϊόντων, οι οποίες και γνώρισαν σημαντική ανάπτυξη στην αγορά, όπως ανέφερε ο brand manager της FREZYDERM στην Κύπρο Αθανάσιος Ηρακλέους.

Συγκεκριμένα, το 2015 το brand FREZYDERM έκανε την εμφάνισή του με την σειρά βρεφικών προϊόντων Babyline από την FREZYDERM.  Μια ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων  σχεδιασμένη για τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας από τη γέννηση, και τη σειρά Atoprel , σχεδιασμένη για τις ανάγκες του πολύ ξηρού, ευαίσθητου και με  ατοπική προδιάθεση δέρματος.

To καλοκαίρι του 2015 προστέθηκε η πρωτοποριακή σειρά Frezyderm Sun Screen Velvet, για την οποία μίλησε εκτενέστερα η Trainer του Ομίλου MSJ, Μαρία Ζαχαράκη, τονίζοντας τις  τέσσερις καινοτομίες  της σειράς που την κάνουν να ξεχωρίζει:

P.I.P System Plus το οποίο προστατεύει από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας.

Το φωτοσταθερό φίλτρο (UVA) DHHB, το οποίο υποστηρίζει την αντιγηραντική δράση των αντηλιακών

Tα non-nano UV φίλτρα, τα οποία εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή και την μη απορροφητικότητα

Kαι την κατοχυρωμένη πατέντα Second Skin Technology, χάρη στην οποία δημιουργείται ένα αόρατο φίλμ προστασίας σαν δεύτερο δέρμα

Στην σειρά ηλιοπροστασίας περιλαμβάνονται και τα δύο αντηλιακά, ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη και παιδιά : Το βρεφικό αντηλιακό  Baby Sun Care SPF 25+,  με φυσικά φίλτρα και το παιδικό αντηλιακό Kids Sun and Nip με εντομοαπωθητικές ιδιότητες.
Τον Δεκέμβριο του 2015  η γκάμα της FREZYDERM Κύπρου συμπληρώνεται με κάποια από τα προϊόντα γυναικολογικής φροντίδας τα οποία αφορούν τη πρόληψη και αντιμετώπιση ραγάδων,  τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής και μια κρέμα προετοιμασίας και αποκατάστασης θηλών κατά τον θηλασμό.

Το Ιανουάριο του 2016 προστέθηκαν δύο νέες σειρές με πρωτοποριακά προϊόντα ενυδάτωσης και αντηγήρανσης  προσώπου. Μη λιπαρές κρέμες με μοναδικές υφές, για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία.

Δεκέμβριο 2016 η γκάμα εμπλουτίζεται με δύο προϊόντα καθαρισμού: To μοναδικό γαλάκτωμα καθαρισμού De-make up 4 in 1, κατάλληλο και για αδιάβροχο μακιγιάζ και το Mild Wash Liquid, απαλό υγρό καθαρισμού, προσώπου και σώματος.

Τον Ιανουάριο του 2017 ακόμα ένα πρωτοποριακό προϊόν έχει ενταχθεί στη σειρά FREZYDERM: Η  κρέμα  Αnticort χωρίς κορτιζόνη η οποία μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό, ενισχύει το δερματικό φραγμό και παρέχει καταπραϋντική και αντιβακτηριακή δράση στο δέρμα. Είναι κατάλληλη για μακροχρόνια χρήση και για ομοιοπαθητική.

Τα προϊόντα FREZYDERM  διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια. Η Μ.Σ Ιακωβίδης, με προσεκτικά βήματα και μελετώντας τις ανάγκες τις αγοράς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων FREYZYDERM, φροντίζοντας παράλληλα για την εδραίωσή και ανάπτυξη του brand. 

Δειτε Επισης

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου