Στα λαμπερά εγκαίνια του Box 42 Στασικράτους και Forty Two Bar με τους επώνυμους καλεσμένους!

Τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου υπερχώρου Box 42 Στασικράτους, και Forty Two Bar τέλεσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κ Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στην παρουσία του προέδρου της βουλής, υπουργών, βουλευτών, άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων , επιχειρηματιών και πλήθος κόσμου το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στη Λευκωσία.
 
Οι προσκεκλημένοι ειπώ τους ήχους του dj είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη βράδια δοκιμάζοντας κρασιά και κοκτέιλ που βρίσκονται στον κατάλογο του χώρου όπως επίσης και ακαταμάχητα καναπεδάκια.
 
Το Forty Two Bar λειτουργεί Τρίτη μέχρι Σάββατο και πρόκειται για ένα bar στην καρδιά της Λευκωσίας με απλή φιλοσοφία: Να μοιραστούμε το πάθος μας για το κρασί και κα κοκτέιλ συνοδευόμενα από πιατάκια που ικανοποιούν κάθε γούστο. Στην κάβα μας συμπεριλαμβάνουμε επιλογές από εκλεκτά κρασιά από όλες τις γωνιές του κόσμου, ενώ οι εμπειρογνώμονες mixologists υπογράφουν κι ετοιμάζουν επώνυμα κοκτέιλ και οινοπνευματώδη ποτά, βάζοντας πάντα την δική τους προσωπικότητα! Είτε πρόκειται για τυριά είτε για εκλεπτυσμένα πιατάκια είτε -για τους πιο… λαίμαργους- σαλάτες και καναπεδάκια, το σίγουρο είναι πως η εμπειρία που θα ζήσετε θα σας μείνει αξέχαστη, συνοδεία εκλεκτής lounge μουσικής.
 
Οι νύχτες δεν τελειώνουν ποτέ  και κάποιος μπορεί να συνεχίσει στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται το Box 42 Στασικράτους, το οποίο λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο. Για εκείνους που αναζητούν στιγμές ξεφαντώματος, ζωντάνιας και μια δυνατή εμπειρία, ο χώρος αυτός είναι Must αλλά και στέκι.  Γνωστοί djs από την Κύπρο και το εξωτερικό μας κρατούν συντροφιά μέχρι το ξημέρωμα, ενώ ο χώρος είναι εξοπλισμένος με την τελευταίας λέξη της τεχνολογίας σε ήχο & φωτισμό. Παράλληλα έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ηχομόνωση του χώρου σεβόμενοι πάντοτε το γενικό περιβάλλον και την ποιότητα των περιοχών με μελέτες και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας. Πίνοντας λοιπόν το ποτό σου, μπορείς να χορέψεις στους ήχους μοναδικής μουσικής και των τελευταίων hits, και να απολαύσεις εικόνες, εμπειρία και όμορφους ανθρώπους.
 
Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει και το roof garden του Box 42 Στασικράτους, όπου τα αστέρια θα μας κρατούν συντροφιά όλη νύχτα, παρέα με εδέσματα και καλό ποτό.
 
 Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: τηλ.70088042

 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Photo credit: Φειδιας Μωυσεως, Μιχαλης Κουρος Λοιζιδης

Δειτε Επισης

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου