Στο κόκκινο χαλί των ΚΕΒΕ Business Leader Awards 2016!

Επτά συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στα πλαίσια των τρίτων ΚΕΒΕ Business Leader Awards, το θεσμό επιβράβευσης της επιχειρηματικής ηγεσίας και αριστείας. Πρόκειται για Κύπριους επιχειρηματίες που έχουν ξεχωρίσει με τη δράση τους στο κυπριακό επιχειρείν. 

Ο θεσμός που διοργάνωσαν το Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την IMH και παρουσίασε η ΕΥ ανέδειξε και βράβευσε τους αρίστους των αρίστων.

Στόχος των ΚΕΒΕ Business Leader Awards ήταν για τρίτη χρονιά, η επιβράβευση των Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους και το ίδιο το κυπριακό επιχειρείν και που ανάμεσα σε άλλα έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, έχουν το σεβασμό των εργαζομένων και ανταγωνιστών τους καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας και εν κατακλείδι, έχουν ως κύριες αρχές τους όλα αυτά που προσδιορίζουν ένα πετυχημένο ηγέτη: δύναμη, καινοτομία, διορατικότητα, γνώση.

Η τελετή απονομής των τρίτων ΚΕΒΕ Business Leader Awards πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη στη Λεμεσό που κατακλύστηκε από λαμπερούς καλεσμένους.

Κύριος χορηγός ήταν η ΕΥ, χρυσός χορηγός η Carrefour Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και αργυρός χορηγός η Ζιβάνα Loel Gold.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κυρίες ήταν αυτές που για άλλη μια φορά έκλεψαν την παράσταση και ομόρφυναν με την παρουσία τους την διοργάνωση. Εντυπωσιακές, κομψές, στιλάτες, με την δύναμη, το κύρος, την προσωπικότητα και την πυγμή που τις χαρακτηρίζει, έγιναν η αίτια για να φωτιστεί με λάμψη και ομορφιά, η ήδη υπέροχη βραδιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»