Το νέο κουστούμι του Mega! Και το όνομα αυτού ΜegaOne! (video)

Τη μετονομασία του σε MegaOne ανακοίνωσε επίσημα το Mega Κύπρου, κατά την φαντασμαγορική  παρουσίαση των νέων προγραμμάτων του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το διακριτικό «Mega One» προβάλλεται ήδη  στις οθόνες ενώ η επίσημη παρουσίαση των σχετικών διαφημιστικών σποτ που θα συνοδεύουν την καμπάνια του «νέου» καναλιού αποκαλύφθηκαν  για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του σταθμού στους δημοσιογράφους και στους διαφημιστές.

Με το σύνθημα «Ελάτε να ζήσουμε το μύθο» το «MegaΟne»,  παρουσίασε στους διαφημιστές το υποσχόμενο τηλεοπτικό του πρόγραμμα για τη νέα σεζόν ενώ επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές.

Σημειώνεται ότι η επιχειρησιακή και οικονομική αυτοτέλεια του καναλιού ισχύει εδώ και τρία χρόνια ενώ τον τελευταίο χρόνο υπάρχει στρατηγική συνεργασία με το STAR Ελλάδος, η οποία προνοεί την αναμετάδοση προγραμμάτων καθώς και συμπαραγωγές.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό έχει συσταθεί η εταιρία BPTS (Best Production Technical Support Ltd) με κύριο μέτοχο την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία έχει προχωρήσει ήδη στην παραγωγή τριών σειρών («9 Mήνες», «Ζωή μου», «Η Mαμά Λείπει Ταξίδι για Δουλειές») που προβάλλονται τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα μέσω του Star.

Για την ιστορία, το Mega Κύπρου ιδρύθηκε με την ονομασία «Ο Λόγος» στις 25 Απριλίου 1992 ως ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός στην Κύπρο και ανήκε εξ ολοκλήρου στην Εκκλησία της Κύπρου. Από το 1999, «Ο Λόγος» ξεκίνησε συνεργασία με τον «Τηλέτυπο Κύπρου Ltd», τη θυγατρική κυπριακή εταιρία της «Τηλέτυπος ΑΕ» της Ελλάδας.
Κι έτσι «Ο Λόγος» διαβιβάστηκε με το διακριτικό σήμα του Mega Channel στις 11 Οκτωβρίου 1999. Το 2016 το Mega Κύπρου έχει δημιουργήσει μια πύλη ειδήσεων που ονομάζεται «TV One News» με ειδήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Προγραμμάτων και Τηλεόρασης, Γιώργος Χουλιάρας κατά την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων τουMega One, δήλωσε ότι «για μας η παρακαταθήκη συνεχίζεται. Όραμα μας, να προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα του τηλεθεατή. Το megaone αποτελείται από δημιουργικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παλέψουν μέσα από δύσκολες συνθήκες να διατηρήσουν την αξιοπιστία.  Εμείς οι άνθρωποι του megaone θα συνεχίσουμε».

Ο Γενικός Διευθυντής, Κώστας Ζερβός, δήλωσε ότι «δεν αλλάζει το κανάλι απλά αλλάζουμε όνομα και ζούμε με μύθο». Ο Ζερβός, ευχαρίστησε το κάθε μέλος του καναλιού και πρόσθεσε ότι οι συνεργασίες με τα Ελληνικά κανάλια συνεχίζονται και διευρύνονται.«Προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του καναλιού και θα είναι το πρώτο κανάλι που εκπέμπει σε υψηλή ευκρίνεια», ανέφερε ο κύριος Ζερβός. 

Παρουσιαστές της βραδιάς η Στέλλα Στυλιανού και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ενώ το παρών τους έδωσαν όλα τα λαμπερά ονόματα του καναλιού από Κύπρο και Ελλάδα!
 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη