H Rihanna και ο Paul McCartney μαζί! (video)

Σε εξαήμερο φεστιβάλ στην Καλιφόρνια ονόματι "Desert Trip" όπου εμφανίστηκαν ένα σωρό μουσικοί θρύλοι, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή για να τραγουδήσει το ντουέτο της με το πρώην μέλος των Μπητλς.

Έχουν ξαναμοιραστεί τη σκηνή, και συγκεκριμένα στα βραβεία Grammy του 2015 προωθώντας το τραγούδι τους μαζί με τον Κάνι Γουέστ "FourFiveSeconds".

Αυτήν τη φορά, δεν είχαν προειδοποιήσει κανέναν όμως.

Έτσι, όσο ο Πολ Μακάρτνεϊ τραγουδούσε στη σκηνή, συμμετέχοντας στο εξαήμερο φεστιβάλ "Desert Trip" που συγκέντρωσε ονόματα όπως: Rolling Stones, Bob Dylan, Neil Young, Roger Waters, The Who, ξάφνου οι θεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας τη RiRi να εμφανίζεται από το πουθενά και να τραγουδούν μαζί το ντουέτο τους!

Με το τέλος του κομματιού και την αποχώρηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ο 74άχρονος Μακάρτνεϊ δεν κρατήθηκε και αστειεύθηκε με την κατάσταση που επικράτησε γενικά στο φεστιβάλ που ουσιαστικά είχε μαζέψει τη... γηραιά αφρόκρεμα της μουσικής και μάλιστα γι' αυτό από μερικούς «βαφτίστηκε» "Oldchella", δηλαδή μία παραλλαγή του πασίγνωστου Coachella (που ανήκει στην ίδια εταιρεία παραγωγής), αλλά στην πιο ώριμη -ας το πούμε ευγενικά- εκδοχή του. «Επιτέλους βρήκαμε κάποιον σε ηλικία κάτω των 50», είπε γελώντας για την 28άχρονη Ριάνα.

Πάντως, ακόμη κι αν ο μέσος όρος ηλικίας στη σκηνή ήταν αρκετά υψηλός, το ίδιο δεν ίσχυε και για τους θαμώνες, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και αρκετές διασημότητες. Η κόρη του Πολ Μακάρτνεϊ μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγκραμ που απεικόνιζε μερικούς από αυτούς: Κέιτ Χάντσον, Γούντι Χάρελσον, Έμμα Στόουν, Στέλλα Μακάρτνεϊ (την αδερφή της δηλαδή), ενώ επίσης εκεί βρέθηκαν και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η Πάρις Χίλτον και άλλοι.

Πηγή: Toratora.gr

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους