Alpha Kύπρου: Με ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν για τον σύγχρονο τηλεθεατή

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του για τη σεζόν 2016 – 2017 πραγματοποίησε ο ALPHA Κύπρου. Η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Chateau Status στη Λευκωσία παρουσία, επαγγελματιών του κλάδου της διαφήμισης, εμπορικών πελατών, παρουσιαστών και στελεχών του ALPHA Ελλάδας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε και αναδρομή στην επιτυχημένη πορεία του σταθμού σε ότι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης.


Οι πρώτοι έξι μήνες λειτουργίας του ALPHA Κύπρου χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής από ανοδική πορεία στα ποσοστά τηλεθέασης, εντυπωσιακή διείσδυση στα δυναμικά κοινά, καινοτομίες στον προγραμματισμό και ποικιλία ποιοτικού προγράμματος σε όλες τις ζώνες, με παραγωγές από Κύπρο και Ελλάδα.


Το λανσάρισμα του προγράμματος του ALPHA Κύπρου για τη σεζόν 2016 – 2017 πραγματοποιείται σταδιακά βάσει στρατηγικού σχεδιασμού. Η πρώτη φάση έγινε στις 29 Αυγούστου με τρεις παραγωγές ενημερωτικών εκπομπών καθώς και με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Σε δεύτερη φάση, στα μέσα Σεπτεμβρίου, έγινε το λανσάρισμα δύο Κυπριακών σειρών ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΘΚΙΑ και ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Την πρώτη βδομάδα του Οκτώβρη ακολούθησαν πρεμιέρες για: Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη, DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο, η κωμική σειρά ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μαρίνο Κόνσολο, ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ και ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ.


Στη συνέχεια αναμένονται πρεμιέρες για: LOUIS NIGHT SHOW με τον Λούη Πατσαλίδη στις 27 Οκτωβρίου, ενώ το παζλ του προγράμματος ολοκληρώνεται με τις σειρές/εκπομπές: ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ, Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ, το ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ και τη μεσαιωνική κωμωδία ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ν’ΑΡΧΙΝΗΣΕΙ του Λώρη Λοϊζίδη.


Αναφερόμενος στην πορεία του σταθμού, ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε: «Με καινοτομίες στον Προγραμματισμό και με ποικιλία προγράμματος, σε όλες τις ζώνες, σε συνδυασμό με ποιοτικό περιεχόμενο, πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν για τον σύγχρονο τηλεθεατή. O ALPHA Κύπρου παρουσιάζει σημαντική αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης, ενδεικτικά στα δυναμικά κοινά, δηλαδή τις ηλικίες 18 – 54, είμαστε πλέον σταθερά στις τρεις πρώτες θέσεις τηλεθέασης».


Από πλευράς του ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, κ. Γιώργος Τσαλακός, είπε: «Το μότο μας στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης του ALPHA είναι απλό: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ. Σε ένα κόσμο που αλλάξει ραγδαία στα Μέσα επικοινωνίας, αυτό που τελικά μένει και τελικά μετρά είναι οι ΑΞΙΕΣ. Οι δικές μας αξίες  είναι  τρείς. ΠΑΘΟΣ, ΤΟΛΜΗ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ».


Παρόν στην εκδήλωση ήταν και οι συνεργάτες από τον ALPHA Ελλάδας, Ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Σούσουλας, ο Εμπορικός Διευθυντής Κώστας Χαρίτσης και ο Διευθυντής Προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης. 


Αναλύοντας την πορεία του ALPHA Κύπρου, ο κ. Σούσουλας είπε: «ο ALPHA Κύπρου έγινε έξι μηνών, ως νεοσύστατο κανάλι έχει προχωρήσει πάρα πολύ γρήγορα και πλέον κάνει πάρα πολύ σταθερά βήματα. Η συνέργεια μεταξύ των ανθρώπων του ALPHA Ελλάδας και ALPHA Κύπρου είναι εκπληκτική, ο ALPHA Ελλάδας είναι πρώτος σε τηλεθέαση ενώ ο ALPHA Κύπρου είναι ήδη τρίτο κανάλι στα δυναμικά κοινά και αυτό έχει επιτευχθεί σε μόλις έξι μήνες». 
 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL