Στο party του Ομίλου Εταιρειών Oρθοδόξου

21 χρόνια ιστορίας έγραψε ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου και το γιόρτασε και φέτος με φίλους, πελάτες και συνεργάτες στο επετειακό πάρτι, που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στην οικία του ζεύγους Αντώνη και Εύης Ορθοδόξου, οι οποίοι  καλωσόρισαν θερμά τους καλεσμένους τους, δηλώνοντας συγκινημένοι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, τόσο με την ανταπόκριση των φίλων που παρευρέθηκαν, όσο με τα ευχετήρια μηνύματα που έλαβαν για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας της εταιρείας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παλιοί και νέοι συνεργάτες, δημοσιογράφοι της πόλης, ενώ το "παρών" έδωσε  επίσης ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης, καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων Αεροπορικών Εταιρειών,  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό και τη διεύθυνση του ομίλου, καθώς και πλήθος φίλων και συνεργατών. 
 


Ο Όμιλος αποτελείται από 7 εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και Βουλγαρία, Στην Κύπρο λειτουργούν 4 υποκαταστήματα ενώ τα κεντρικά γραφεία στεγάζονται στη Λάρνακα. Ο όμιλος προσφέρει τουριστικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα των αερομεταφορών και εξεύρεσης προσωπικού. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του ομίλου  www.orthodoxou.com
 
  

 

Δειτε Επισης

Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!