’’Buy the Bag, Carry the Cause’’

Παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των κυπριακών ΜΜΕ παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου η νέα πρωτοβουλία της LIDL Cyprus ’’Buy the Bag, Carry the Cause’’, που εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνηs της LIDL και αφορά στην οικονομική ενίσχυση του επισιτιστικού προγράμματος των ασθενών της μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘’Αροδαφνούσα’’.


Η πρωτοβουλία αφορά στον σχεδιασμό και διάθεση 3 υπέροχων τσαντών που δημιουργήθηκαν από τη LIDL Cyprus και τους NatarGeorgiou και οι οποίες θα διατίθενται προς πώληση και σε περιορισμένο αριθμό σε όλα τα καταστήματα της Lidl από τις 19/09/16 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στην Αροδαφνούσα, στη Lidl Food Academy και στο atelier των NatarGeorgiou. Συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της κάθε τσάντας θα ενισχύουν το Τμήμα Σίτισης της Αροδαφνούσας.


Η πρωτοβουλία στοχεύει σε όλους τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως ηλικίας, που τους αρέσουν οι νέες και πρωτοποριακές εμπειρίες, είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και ενεργοί, προσφέρουν και στηρίζουν αξιόπιστες φιλανθρωπικές ενέργειες κι οργανώσεις.


 
 ‘Είμαι αισιόδοξη ότι η πρωτοβουλία μας θα δημιουργήσει ένα κίνημα ευαισθητοποίησης και μια αλυσίδα ανθρωπιάς, ένα trend αλληλεγγύης με απώτερο σκοπό’ ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl. ‘Σχεδιάσαμε με το Δήμο Νατάρ και τον Ανδρέα  Γεωργίου μια τσάντα η οποία εκτός από μόδα, κουβαλά μαζί της αγάπη, προσφορά και ελπίδα’. ‘Προτρέπουμε όλους εσάς να αγοράσετε και να κρατήσετε την τσάντα, επικοινωνώντας σε γνωστούς και φίλους το σκοπό γιατί η Αροδαφνούσα αξίζει τη συμβολή όλων μας΄ .

 


  

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά