Η ΕBU αμφισβήτησε τα αποτελέσματα 6 κριτικών επιτροπών & άλλαξε την βαθμολογία

 

Κατά την ανάλυση της ψηφοφορίας των κριτικών επιτροπών στη δεύτερη πρόβα του δεύτερου ημιτελικού της #Eurovision, εντοπίστηκαν παράτυπα μοτίβα ψηφοφορίας στα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών, ανακοίνωσε η EBU - Δεν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα οι χώρες αρνήθηκαν να βγουν στον αέρα και να δώσουν την βαθμολογία που τους επέβαλαν - Αυτός είναι ο λόγος που αποκλείστηκε από την ψηφοφορία και το Ισραήλ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Προκειμένου να συμμορφωθεί με τις Οδηγίες Ψηφοφορίας του Διαγωνισμού, η EBU συνεργάστηκε με τον εκλογικό εταίρο της για να υπολογίσει ένα υποκατάστατο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα για κάθε ενδιαφερόμενη χώρα τόσο για τον Δεύτερο Ημιτελικό όσο και για τον Μεγάλο Τελικό (υπολογισμένο με βάση τα αποτελέσματα άλλων χωρών με παρόμοια μοτίβα ψηφοφορίας)», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η EBU.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Βικτώρια Χαλκίτη υπογράμμισε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» πως η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

«Ο καθένας είναι μόνος του. Έχει συμβολαιογράφο, έχει άνθρωπο και από την ΕΒU και μας ελέγχει ότι ούτε συζητάμε, ούτε σχολιάζουμε. Μπροστά μας έχουμε κάποιο άτομο που μας επιτηρεί. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, για παράδειγμα “α, αυτό είναι τέλειο!”», εξήγησε.

«Εγώ πήγα κενό, δεν ήθελα να επηρεαστώ», είπε και τόνισε πως πριν τον διαγωνισμό δεν είχε ακούσει τόσο πολύ τα τραγούδια επίτηδες. «Δεν ξέρεις τι μπορεί αν τύχει στον καθένα κι εγώ είμαι πολύ του ακουστικού», δήλωσε.

 

 

 

Η συμμετοχή του Ισραήλ αποκλείστηκε λόγω... απρεπούς συμπεριφοράς του εκπροσώπου, Michael Ben David στον Ημιτελικό. Aποκλείστηκε λόγω… απρεπούς συμπεριφοράς του εκπροσώπου, Michael Ben David η συμμετοχή του Ισραήλ.

Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Ιταλίας (RAI), ο ισραηλινός τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε στον δεύτερο ημιτελικό που έγινε την Πέμπτη και δεν προκρίθηκε στον τελικό, αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό τραγουδιού αφού φίλησε τον Alessandro Cattelan και τη Laura Pausini.

 

 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου των τριών παρουσιαστών της Eurovision 2022, την Παρασκευή (13/05), ο Alessandro Cattelan επανέλαβε ότι «βρήκε αστεία» την κίνηση του Michael Ben David, ο οποίος έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και, στο τραγούδι που παρουσίασε στον διαγωνισμό, λέει ότι δέχθηκε bullying για τη φωνή του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!