Tα χειρουργεία του Σαρμπέλ και η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του

 

 

Σαρμπέλ: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήρθε η κατηφόρα. Έβγαζα όγκους συνέχεια στον λαιμό» - «Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα. Ταξιδεύει πολύ, είναι πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της. Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι» - Η γνωριμία και η άγνωστη φιλιά με τη Σοφία Βογιατζάκη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τον Σαρμπέλ, ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ήρθε στο «After Dark» για μια αξέχαστη βραδιά.

Ο Σαρμπέλ εξομολογήθηκε στον Θέμη για την καραντίνα που πέρασε, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του, ενώ μίλησε και για το γάμο και την προσωπική του ζωή.

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί έβγαζα συνεχώς όγκους στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι μεγάλη ιστορία… Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια, νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία. Όλα καλά, όμως τώρα!» εξομολογήθηκε ο Σαρμπέλ. 

 

 

Όσον αφορά τον γάμο του, ο Σαρμπέλ προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Ναι είμαι παντρεμένος! Ο γάμος έγινε στην Σαντορίνη. Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα, την γνώρισα στην Ελλάδα. Ήρθε Λονδίνο και είναι πολύ πετυχημένη στη δουλειά της, πάει πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ταξιδεύει πολύ, είναι πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της. Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι».

 

 

Για την συμμετοχή του στην Eurovision το 2007 αλλά και για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει στο Λονδίνο μίλησε ο Σαρμπέλ.

 

 

Για το νέο του τραγούδι Μου ‘χεις πάρει το μυαλό μίλησε ο Σαρμπέλ αλλά και για την συνεργασία του με τον φίλο του Λάμπρο Κωνσταντάρα.

 

 

 

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» στο πλευρό του καλού της φίλου Σαρμπέλ.

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σαρμπέλ αλλά και για την γνωριμία τους.

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo, ξεσπώντας για τον τρόπο που έγινε και το πώς έγινε.

«Το αντιμετώπισα με σιωπή. Δεν πήρα θέση πουθενά, δεν είπα καμία άποψη. Με έπαιρναν όλη μέρα τα κανάλια, οι εκπομπές και τα έντυπα. Θεωρώ ότι φωτίστηκε ένα κομμάτι που καλώς έγινε και φωτίστηκε, έπρεπε να γίνει. Θεωρώ, όμως ότι έγινε σε λάθος χώρο. Οι εκπομπές και ο τηλεοπτικός χρόνος και να βγαίνουμε…

Είναι ένα πολύπλευρο και ευαίσθητο θέμα. Το θύμα γίνεται θύτης και ο θύτης θύμα, είναι λεπτές οι γραμμές. Δεν ξέρω αν βοηθάμε αυτά τα άτομα που έκαναν άσχημα πράγματα. Η δικαιοσύνη θα τους κρίνει. Γιατί να πω τη γνώμη μου δημόσια; Ποιον αφορά; Έχω συγκεκριμένη θέση και άποψη, γιατί πρέπει να βγω να την πω δημόσια; Δεν ξέρω αν κάνεις καλό σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι καλό για τα θύματα και πρέπει να μιλάμε. 

Ήταν σπουδαίο όλο αυτό που έγινε. Που μίλησαν άνθρωποι και πρέπει να μιλάμε οι άνθρωποι. Η διάσταση που πήρε και όλη αυτή η παραφιλολογία, να βγαίνουμε ξαφνικά να κουνάμε το δακτυλάκι, μου είναι αδιανόητο. 

Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα κόβουμε από τη ρίζα τους, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε. Εννοώ, δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με τα κανάλια… Επίσης, πήρε μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε να πάρει μπάλα κατά τη γνώμη μου. Που τους ξέρουμε και τους συναναστρεφόμαστε, που δεν έχουν κάνει κάτι και λες είναι κρίμα» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.

 

 

Η Σοφία Βογιατζάκη για την πρωτοβουλία να μοιράσει φαγητό κατά τη διάρκεια της καραντίνας

 

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και ανέφερε πως είναι κατά του γάμου και πως της έχει γίνει πρόταση γάμου στο παρελθόν και έχει αρνηθεί.

 

 

Το παιχνίδι του Θέμη Γεωργαντά με την Σοφία Βογιατζάκη και τον Σαρμπέλ

Το κλίμα ελάφρυνε ένα παιχνίδι με πικάντικες αποκαλύψεις!

 

 

Ο Σαρμπέλ στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Ο Σαρμπέλ απάντησε σε όλες τις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Τι ποσοστό αγιότητας κατάφερε να συγκεντρώσει;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»