Ποιος πάει που την νέα τηλεοπτική σεζόν! Τίποτα δε θα’ναι το ίδιο...

 

 

Επιστροφές, μεταγραφές, αλλαγές ώρας, τίποτα δεν θα θυμίζει το περσινό τηλεοπτικό τοπίο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλοκαίρι αλλαγών για την Ελένη Μενεγάκη η οποία σύντομα επιστρέφει στους δέκτες μας, αυτή τη φορά, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η παρουσιάστρια, εδώ και αρκετό καιρό, μας ενημερώνει διαρκώς για την τηλεοπτική της επιστροφή την οποία και περιμένει με προσμονή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι celebrities έχουν κλειδώσει για το νέο #J2US;

 

Αρκετά έχουν ακουστεί και γραφτεί, σχετικά με τα πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώνουν την Ελένη Μενεγάκη καθημερινά στο πλατό της εκπομπής. Για την ώρα πάντως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει περάσει σε σχετικές ανακοινώσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουλίου το Mega tv παρουσίασε το τρέιλερ για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση. Πρόκειται για ένα αρκετά φρέσκο και διαφορετικό τρέιλερ, γεμάτο συμβολισμούς, εμπνευσμένο από τον αυθόρμητο χαρακτήρα της παρουσιάστριας.

Όπως θα δείτε στο σχετικό απόσπασμα, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται μέσα από έναν κήπο, ενώ στη συνέχεια παίρνει διάφορες πόζες και γκριμάτσες,  εξερευνώντας τους χώρους ενός νεοκλασικού σπιτιού.

 

 

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. 

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα»

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για την νέα της εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία βέβαια δεν δίστασε να πετάξει και κάποια καρφιά για τις προηγούμενες συνεργασίες της…

«Δεν ξέρετε τι χαρά έχω… σήμερα κάναμε τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν στο @megatvcom… με τα απρόοπτα της, ( θα τα κρατήσω μυστικά) αλλά να, οι πρώτες φωτογραφίες από τα μαγικά χέρια του Τάσου Βρεττού! Μπορεί ακόμα να μην έχουμε φωτογραφίες με την dream team, αλλά σύντομα θα έρθουν κ αυτές! Και την αποκαλώ dream team όχι αλαζονικά αλλά γιατί είναι όντως η ομάδα των ονείρων μου!

Είναι σπουδαίο πράγμα να συν εργάζεσαι με ανθρώπους που ήθελες πάντα να συνεργαστείς και δεν σε υποχρέωσαν να το κάνεις. Κ είμαι πολύ τυχερή γιατί φέτος θα λέμε κάθε μέρα μια ΜEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, παρέα με ανθρώπους που όχι απλά εκτιμώ αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ με τη καρδιά μου.

Κώστας Τσουρός: Ένα όνομα πολλές ιστορίες! Ιστορίες που μας έχει διηγηθεί ο ίδιος μέσα από την πολυετή πείρα κ παρουσία του στην τηλεόραση κ τα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά κ ιστορίες δικές μας, προσωπικές, με γέλιο (και κλάματα) εξομολογήσεις, και διακοπές στη Σκιάθο. Κ αν θέλω κάτι να πω στον Κώστα είναι το εξής: κώωωωσταααα…. Ελααααα θα καααααάνουμε μπανααααάανα! ( κάτι δικά μας)

Φλορίντα ή αλλιώς «φλορέτα». Ένα κορίτσι που γνώρισα το 2008 όταν πήγα στο star και μαζί, παρέα με τα υπόλοιπα τρελόπαιδα, ανοίξαμε την εναλλακτική πολύ πρωινή ζώνη, με μια εκπομπή που έγραψε τη δίκη της ιστορία στους πίνακες της τηλεθέασης. Από τότε κέρδισα μια πολύ καλή συνεργάτιδα, που μετατράπηκε σε φίλη κ με τα χρόνια πια είμαστε οικογένεια, κ … συνέταιροι. TANTO ιταλιδάκι μου.

Θανάσης Πάτρας: γνωριζόμαστε χρόνια. Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση που θα είχε οδηγήσει νωρίτερα σε συνεργασία αλλά πέρα από την πανδημία του COVID υπάρχει κ η πανδημία της «ξερολιασης» από «ειδήμονες» γιαλαντζί της tv! Ευτυχώς φέτος θα ακούμε κ στην τηλεόραση όλα τα ωραία που έλεγε πάντα έξω από τα δόντια τα τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο! Πετάω από τη χαρά μου, και περιμένω πως κ πως να ξεκινήσουμε!

Βεβαίως ΔΕΝ θα είμαστε μόνοι αλλά με μια δυνατή ομάδα από τους καλύτερους στο ρεπορτάζ κ τα ωραία μας που θα σας συστήσω σιγά σιγά με το καιρό! Τη μπαγκέτα θα κουνά ο @vasilisgrigoropoulos και τα μαγικά κουμπιά σκηνοθεσίας θα παίζει στα δάχτυλα η @natioannou που πάντα κάναμε «εκπομπάρες!».​

​Αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Open μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου! 

Ποια λαμπερή κυρία θα την αντικαταστήσει και θα την βλέπουμε καθημερινά στην πρωινή ζώνη του open; 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «RealLife» 10:00 με 13:00 που βλέπαμε το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, «κλείδωσε» και αναμένεται να υπογράψει η… Μπέτυ Μαγγίρα.​

​Και η Ελένη Τσολάκη η οποία αυτή την περίοδο παρουσιάζει το Καλοκαίρι #Not, συμφώνησε με τον σταθμό και θα κάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.  

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κατερίνα Καινούργιου θα αναλάβει τη ζώνη 10:00 με 13:00 στον Alpha και θα παίρνει σκυτάλη από την πετυχημένη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day»! 

 

Η δε Σίσσυ Χρηστίδου όλα δείχνουν πως θα είναι στο… Mega και θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μένει να δούμε τις ανακοινώσεις των σταθμών! 

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» αν ισχύουν οι φήμες ότι θα τον δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου.

Εκείνος, παραδέχτηκε ότι του έχουν γίνει κάποιες προτάσεις αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει κάτι.

«Έχει γίνει μια πρόταση, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις να είμαι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Δεν έχουμε κλείσει κάτι αλλά με τιμάει που ο ΣΚΑΙ θέλει να με κρατήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης. 

 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»