Τι είπαν στις κάμερες Σάκης & Mαριαλένα, για την μητέρα της... και τον... Λιβάνη

 

 

Απαντά πρώτη φορά για το αυτοάνοσο με την λευκή τούφα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και το καρφί για τον παππού του - «Με τους γονείς της Μαριαλένας θα μιλήσω» «Θα τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους οι παρεξηγήσεις και να μπει stop» - «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη. Είναι χρέος μου να του μιλήσω, να ξεκαθαρίσω την κατάσταση» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ξεκαθάρισε μια και καλή την αλήθεια για το αν ο Σάκης Κατσούλης ήταν βίαιος απέναντί της. 

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Εγώ και ο Σάκης είμαστε στα χαμένα, δεν έχουμε προλάβει να πούμε τίποτα. Ό,τι βλέπατε έξω ήταν αυτό, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Γίνεται να παίζαμε ρόλο με τον Σάκη μέσα σε τέτοιες κακουχίες; Έχω δει όλα όσα έχει πει η μαμά μου. Έχω μιλήσει μαζί της και μου έχει πει και εκείνη πώς το βλέπει το θέμα του Σάκη. Θέλω να τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους αυτές οι παρεξηγήσεις και να μπει ένα stop στο θέμα.

Παιδιά είναι δυνατόν; Ποια γυναίκα θα της ασκούσε κάποιος βία και θα του καθόταν να του μιλάει και να τον αγκαλιάζει; Μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια δεν το κάνει. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι από τη δική μου μεριά παρά του Σάκη. Είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη. Είναι χρέος μου να του μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Πραγματικά στεναχωριέμαι με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, δεν του αξίζει. Θέλω να ακούσω τον Γιώργο, να δω τι έχει να μου πει. Αν θέλει να μου μιλήσει… 100% παρεξηγήθηκε η σχέση μου με τον Σάκη Κατσούλη. Είμαι αυθόρμητη, δεν σκεφτόμασταν τι θα φανεί και τι δεν θα φανεί έξω. Ήμασταν ο εαυτός μας» τόνισε η Μαριαλένα.

 

Μετά την εμφάνισή του στην Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it», ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Νιώθω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, κρατάω κι ένα τρόπαιο που το αποδεικνύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Χρειάζομαι χρόνο για να ηρεμήσω και να καταλάβω τι συμβαίνει πραγματικά» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς προέχουν τα μαγαζιά του.

Όσον αφορά στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δήλωσε single, είπε: «Η Μαριαλένα δηλώνει ό,τι κι εγώ γιατί ό,τι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά γιατί οι συνθήκες μας έφεραν κοντά. Την αγαπάω, με αγαπάει, το δείξαμε και δε μπορεί να είναι όλα ψεύτικα. Υπάρχουν πολλοί που το είπαν αυτό, όπως έμαθα, αλλά φάνηκαν όλα. Προσπάθεια επανασύνδεσης θα είχα κάνει αν ήταν, είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι και θα δούμε πώς θα πάει. Σίγουρα δεν θα χαθούμε».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τους γονείς της Μαριαλένας δεν έχω μιλήσει, αλλά θα μιλήσω γιατί έμαθαν όσα ειπώθηκαν μέσα από την εκπομπή».

 

 

Ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην λευκή τούφα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, στη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη αλλά και απάντησε στα λεγόμενα του παππού του, στο «Πρωινό». 

«Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω βγαίνοντας ήταν αν οι γονείς μου είναι καλά από θέμα υγείας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει σε αυτούς τους μήνες. Υπήρχε και ο κορονοϊός που για πολλούς ήταν μια περίοδος που έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογικών. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος με ψυχολογικά, έχω ψυχοσωματικά θέματα, ένα αυτοάνοσο. Έχω λεύκη από μικρή ηλικία και όποτε υπάρχει έντονο άγχος συνεχίζεται» αποκάλυψε για τη λευκή τούφα στα μαλλιά του.

«Ούτε καν δεν με πήρε η τριάδα να με συγχαρεί! Δεν ξέρω τι γίνεται με τα παιδιά… αλλά αγάπη. Αν βγαίνεις από ένα παιχνίδι και συνεχίζεις να κρατάς κακία, τότε υπάρχει θέμα. Όσον αφορά στις δηλώσεις του Μπάρτζη, νομίζω η Μαριαλένα είναι η κατάλληλη να απαντήσει και έχει απαντήσει με τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Ο καθένας έχει την άποψή του, τον χαρακτήρα και τη γνώμη του» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να μοιράσουμε το έπαθλο. Θα τη βοηθήσω όμως να κάνει το δικό της personal studio. Αναγνωρίζω όσα έχει κάνει για μένα μέσα στο παιχνίδι. Την αγαπάω και την λατρεύω και θέλω να τη βοηθήσω. Αξίζει και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει στον τομέα του αθλητισμού. Σίγουρα δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο…» σημείωσε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο παππούς… Και αυτό έμαθα χθες. Μεγάλη ιστορία. Γίνεται να πας με την κοπέλα σου διακοπές και να μείνεις στον παππού σου; Πήγαμε να τον δούμε, φάγαμε μαζί και νοικιάσαμε ένα σπίτι να μείνω με την σύντροφό μου. Τι πιο ανθρώπινο να θες να μείνεις αλλού με τον άνθρωπό σου. Στα εγκαίνια δεν καλούμε… Έρχεται όποιος μας αγαπάει. Δεν κάλεσα κάποιον, ήρθαν 800 άτομα. Δεν τα κάλεσα, δεν ήταν γάμος μου. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα» κατέληξε ο Σάκης Κατσούλης.

 

10 και να καίνε με τον Σάκη Κατσούλη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική