To Caffe Nero, τώρα και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από το τελευταίο άνοιγμα του Caffè Nero στον καινούριο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της PwC, η γνωστή αλυσίδα καφέ προχώρησε στο άνοιγμα ακόμη ενός καταστήματος της, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου! Συγκεκριμένα το 7ο στη σειρά κατάστημα Caffè Nero βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη και έχει δεχθεί ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του, το Caffè Nero στο Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι και αυτό διακοσμημένο έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Ακριβώς στο κέντρο του χώρου, ένα επιβλυτικό ξύλινο τραπέζι 12 μέτρων εντυπωσιάζει και γίνεται ο κατάλληλος χώρος για μελέτη. Το μπαρ, προτώτυπο και διαφορετικό απο όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από το Caffè Nero, συνδιάζει το industrial με το vintage ύφος με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο. Φυσικά, από το κατάστημα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναπαυτικές δερμάτινες πολυθρώνες αλλά και ένας άνετος εξωτερικός χώρος.

Πιστό στην Ιταλική κουλτούρα, το Caffè Nero υπόσχεται να σερβίρει την υψηλή ποιότητα καφέ που το χαρακτηρίζει τόσα χρόνια σε ακόμα ένα κατάστημα στην Κύπρο. Το τέλειο εσπρέσο του και τα ολόφρεσκα σνακ και γλυκά που προσφέρει, είναι δημιουργημένα αποκλειστικά για τους επισκέπτες του καταστήματος. Οι μπαρίστες, ειδικά εκπαιδευμένοι και ικανοί να διαμορφώνουν το ρόφημα του κάθε πελάτη όπως ακριβώς το επιθυμεί, είναι εκεί για να διασφαλίζουν την καλύτερη εξυπηρέτηση για όλους.

Με περισσότερα από 650 καταστήματα σε όλο τον κόμο και αποκλειστικά δικό του καφεκοπτείο στην Ευρώπη, το Caffè Nero αποτελεί έναν από τους πιο μοναδικούς και πολυβραβευμένους οίκους καφέ. Από τον καφέ μέχρι τη διακόσμηση, από τη μουσική μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια, το Caffè Nero είναι μελετημένο έτσι ώστε να διασφαλίζει τη σπιτική και ζεστή άτμόσφαιρα.
Το καινούριο κατάστημα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος που μπορεί να γίνει καταφύγιο για όλους. Ιδικά για τους φοιτητές που ψάχνουν ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον για να συναντηθούν με παρέα, να μελετήσουν ή απλά για να χαλαρώσουν.

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!